FEDEK’ten “Fizik” ve “Sosyoloji” Bölümlerine Akreditasyon

Son Güncelleme Tarihi : 25.03.2019 00:00

Fen, Edebiyat, Fen Edebiyat, Dil ve Tarih Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından, Üniversitemiz “Fizik” ve “Sosyoloji” bölümlerine akreditasyon verildi.

Üniversitemiz tarafından, geçtiğimiz yıl “Fizik” ve “Sosyoloji” bölümlerinin akredite olması için başvuruda bulunulmuştu.

FEDEK, değerlendirme sürecini tamamlayarak bu bölümlere 5’er yıllık akreditasyon verdi.

24 Şubat 2019 tarihi itibariyle başlayan akreditasyon süreci, 30 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

FEDEK, farklı disiplinlerdeki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri (FEF) öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak, bu bölümlerde eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmeti ilerletmeyi amaçlayan bir kuruluştur.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.03.2019 00:00