Klarnet "Kuartet" Ekibi Dinleyenleri Büyüledi

Son Güncelleme Tarihi : 25.12.2019 00:00

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Harun Keskin tarafından verilen "Si Bemol Klarnet Eğitimi" gören öğrenciler muhteşem bir konser verdi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Lisans 1.  sınıf öğrencisi Berna Aydın, 2. sınıf öğrencisi Yaşar Demir ve 3. sınıf öğrencisi İsmail Çelik ve Doğan Alan'dan oluşan "Kuartet" ilk konserini üniversitemiz GSE Konser Salonunda gerçekleştirdi.

Birbirinden güzel eserler seslendiren Kuartet ekibi dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Konser sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bu güzel dinleti için Kuartet ekibine ve Dr. Öğr. üyesi Harun Keskin'e teşekkür belgesi takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 25.12.2019 00:00