Haber

Rektör Kaçar Başarılı Sporcularla Yemekte Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 04.01.2023 08:30
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, 2022-2023 ÜNİLİG Basketbol Müsabakalarında şampiyon olan MSKÜ Kadın, MSKÜ Erkek Takımları ile Türkiye Üniversiteler Arası Voleybol Bölgesel Lig Müsabakalarında ikinci olan MSKÜ Erkek ve Kadın Voleybol Takımı ile, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) organize ettiği öğle yemeğinde bir araya geldi. 

Sıtkı Koçman Özel Salon’da gerçekleşen yemeğe MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Prof. Dr. Ali Sülün, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın, takımları şampiyonluğa götüren öğretim elemanları Öğr. Gör. Aydın Çelebi, Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Üstgörül, Öğr. Gör. Hatice Dilhun ve Öğr. Gör. Yasemin Funda Akyüz'ün yanı sıra SKS Daire Başkanı Şamil Aktürk ile SKS Spor Şube Müdürü Yasin Öner ve Spor Bilimleri Fakülesi öğretim üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Sporculara her konuda destek vermeye devam edecekleri belirten Rektör Kaçar, basketbolda ve voleybolda büyük başarılara imza atan sporculara tebriklerini ve teşekkürlerini iletti.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 04.01.2023 08:30
Okunma Sayısı : 1759