Haber

Rektör Kaçar, MSKÜ’lü Öğrencilerle Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, “Rektör-Öğrenci Buluşması” kapsamında MSKÜ’lü öğrenciler ile bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nursoy, Genel Sekreter Nagehan Durğun ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu buluşmada öğrenciler sorunlarını, önerilerini, düşüncelerini ve taleplerini iletti. MSKÜ Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen buluşmaya, ilçe yerleşkelerinden öğrenciler de katılım sağladı.

Etkinliğe akademik özgeçmişi hakkında bilgi vererek başlayan Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğrencilere eğitim hayatları süresince kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Önümüzdeki süreçte MSKÜ’de uluslararası yaz okulları açılması konusunda girişimlerde bulunacağını belirten Rektör Kaçar, aynı zamanda öğrencilerin Üniversite ile aidiyetini güçlendirmek amacıyla yerleşke içi çeşitli etkinlikler düzenleneceğini de söyledi.

Ardından öğrenciler sorularını, önerilerini, taleplerini Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar’a iletti. Öğrenciler ders mekanlarının kullanımı, öğrencileri toplulukları faaliyetleri için maddi destek, beslenme ücretleri, ring sistemi, yerleşke binalarının çalışma saatleri ile ilgili konuları gündeme getirdi.

Talepler, daire başkanları tarafından cevaplanarak; sorunların çözüme kavuşturulması konusunda fikir birliğine varıldı.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.11.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2629