Haber

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek "5. Turizm İstihdam Fuarı"nı Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2019 08:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Ortaca Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘5. Turizm İstihdam Fuarı’nı ziyaret etti.

Ortaca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen fuarda, İŞKUR’un yanı sıra turizm alanında önde gelen birçok sektör yetkilisi ile öğrencilerimiz buluşma fırsatı buldu.

Fuar alanında öğrenciler ve firma yetkileri ile bir araya gelen Rektörümüz Çiçek, stantları gezerek öğrencilerimize sunulan imkanlar ile ilgili bilgiler aldı.

Rektörümüz fuar alanını ziyaretlerinin ardından, Ortaca MYO Teknik Programların çalışmalarını yürüttüğü sera alanlarında incelemelerde bulundu. Üniversitemiz Rektörü seracılık eğitimi alanında uzmanlaşan öğretim elemanları ile yetiştirilen meyve, sebze ve bitkiler hususunda ülkemiz ekonomisine tarımsal alanda yapılabilecek potansiyel katkılara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Sonrasında Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulunu ve okulun devam etmekte olan inşaat alanında incelemelerde bulunan Rektörümüz Çiçek,  Yüksekokul öğrencileri ile de bir araya gelerek sohbet etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.03.2019 08:00
Okunma Sayısı : 2854