Tıbbi Araştırmalar Topluluğu Hipertansiyona Dikkat Çekti

Son Güncelleme Tarihi : 06.12.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıbbi Araştırmalar topluluğu Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Pıçakcıefe’nin koordinatörlüğünde bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Tıbbi Araştırmalar topluluğu Halk Sağlığı takımı başkanı ve Tıp Fakültesi öğrencisi Beyza Türkeş direktörlüğünde, topluluk üyeleri dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sıralarda yer alan hipertansiyona yönelik etkinlik düzenlediler.

Etkinlik öncesinde Tıp Fakültesinde düzenledikleri eğitimle topluluk üyelerine eğitim yapan ekip, ardından da Sınırsızlık Meydanında Muğlalı vatandaşlara ulaştılar.

Halk Sağlığı Takımı hipertansiyon konusunun önemine dikkat çekerek; bilgilendirme yaptılar. Merak edilen soruları yanıtlayan ekip isteyen herkesin tansiyonlarını ölçerek etkili bir farkındalık çalışması yürüttüler.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.12.2019 00:00