Türkiye Şampiyonu Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 12.02.2020 00:00

Türkiye Tekvando Federasyonunun düzenlediği 7. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando ve Türkiye Açık Taekwondo Poomsae Turnuvası’nda Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Hayri Temel Alper Türkiye birincisi oldu.

Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Poomsae Turnuvası, 25-29 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Bu turnuvada Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Hayri Temel Alper, 30 yaş üstü erkek senkronda birinci oldu. Ardından İstanbul’da gerçekleştirilen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na (Turkish Open 2020) katılan Hayri Temel Alper, burada da müsabakalara damgasını vurdu.

Milli takım adına yarışan başarılı öğrencimiz Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda elde ettiği şampiyonluğun ardından Danimarka’da yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.02.2020 00:00
Okunma Sayısı : 1986