Üniversitemizde Kadınlar Günü Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 09.03.2020 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanlarımıza çiçek dağıttı.

Rektör Çiçek, Üniversitemiz bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanlarımızı odalarında ziyaret ederek, her birinin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Rektör Çiçek, aynı zamanda kadın çalışanlarımıza karanfil dağıttı.

Üniversitemiz ilçe yerleşkelerinde de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Yerleşkelerde bulunan Meslek Yüksekokulları ile Fakülte yönetimleri, kadın çalışanlarımızı ziyaret ederek Rektörümüz tarafından iletilen karanfilleri hediye etti.

Aynı zamanda Rektörlüğümüz tarafından ilimizde yaşayan şehit ailelerine de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil gönderildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.03.2020 00:00