(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Gümüş Dönmez Filiz, Gürlek Mert, Karatepe Osman Mübin, 2023. Does work-family conflict mediate the effect of psychological resilience on tour guides’ happiness?. International Journal of Contemporary Hospitality Management
(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2018. SWOT ANALYSIS OF PLATEAU TOURISM POTENTIAL OF KARABAĞLAR PLATEAU WITH ITS AUTHENTIC ENVIRONMENT. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
2-) Avcı Umut, Gümüş Dönmez Filiz, Artun Cemal, 2017. Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
3-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2017. Recruitment Days Activities From The Perspective Of Executives: A Case Of Tourism Faculty. The Journal of International Social Research
4-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2016. Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği. Sosyal ve beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
5-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., 2016. Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme. NWSA Social Science
6-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., 2014. Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) Güven Zeynep, Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Ayrımcılık, Türleri, Nedenleri ve Sonuçları: Otel Çalışanlarının Bakış Açısıyla Bir İnceleme. Seyahat ve Otel Isletmeciligi Dergisi
2-) Çelik İlal Nur, Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Glamping Turizmi: Ulusal Yazın Üzerine Bir İçerik Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
3-) Başoda Alaattin, Gümüş Dönmez Filiz, 2022. BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS). Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
4-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi
5-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2020. Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi. İş ve İnsan Dergisi
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. The impact of socio-demographics on film tourism satisfaction of local residents: The case of Muğla. TOURMAN 2021 Conference “Restarting tourism, travel and hospitality: The day after”
2-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2020. THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM. INTERNATIONAL TOKYO CONFERENCE ON INNOVATIVE STUDIES OF CONTEMPORARYSCIENCES-II
3-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2020. A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION. Conference on Managing Tourism Across Continents
4-) Gümüş Dönmez Filiz, Topaloğlu Cafer, 2020. THE RELATIONSHIP AMONG WORKPLACE LONELINESS, PERCEIVED ORGANIZATIONAL SUPPORT AND JOB SATISFACTION. Conference on Managing Tourism Across Continents
5-) Gümüş Dönmez Filiz, Gül Hilal, 2019. Yeşil Üzümlü Dastar ve Kuzu Göbeği Mantar Festivali’nin Yerel Halk Üzerindeki Etkilerinin Doxey Irridex Modeliyle İncelenmesi. III. International Rural Tourism and Development Congress
6-) Gümüş Dönmez, F., 2016. Kırsal Turizm Kapsamında Tarım Turizminin Türleri ve Uygulanabilirliği: Köyceğiz Örneği. 3rd International Congress of Tourism and Management Researches
7-) Gümüş Dönmez, F., Güney, D., 2015. Turizm Fakültesi Yöneticilerinin Turizm Eğitimine Yönelik Görüşleri. I. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi, Selçuk Üniversitesi
8-) Gümüş Dönmez, F., Topaloglu, C., 2015. E-Relationship Marketing At Hotels: The Case of Resort Hotels in Turkey. ITC’15 – VIII International Tourism Congress, 25-27 November 2015, “The Image and Sustainability of Tourism Destinations
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Gümüş Dönmez Filiz, Çelik Nur, 2018. Yerel Kalkınma Kapsamında Köyceğiz İkinci El Yabancı Pazarının Yerel Yönetim Paydaşları Açısından Değerlendirilmesi. 7. Ulusal Kırsal Turizm ve 2. IRTAD Kongresi
2-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, Avcı Umut, 2017. The Impact of Multi-cultural Team Performance on Job Satisfaction in Hotels. VI. International Congress on Current Debates in Social Science (CUDES 2017)
3-) Iankova, K., Topaloglu, C., Gümüş, F., 2012. Solar energy use in the hospitality sector of coastal resorts: case study of Sozopol, Bulgaria and Mugla, Turkey
. International Conference on ‘Tourism, Climate Change and Sustainability
(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Gümüş Dönmez Filiz, Gül Hilal, 2018. TERMAL TURİZM KAPSAMINDA KÖYCEĞİZ SULTANİYEKAPLICALARI’NIN SWOT ANALİZİYLE DEĞERLENDİRİLMESİ. 19. Ulusal Turizm Kongresi
2-) Avcı, U., Gümüş Dönmez, F., Artun, C., 2016. Mesleki Doyum Ve Mesleği Sürdürme/Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma. 17. Ulusal Turizm Kongresi
3-) Bekar Aydan, Gümüş Dönmez Filiz, Sürücü Çağrı, 2014. Yiyecek İçecek İşletmesi Tasarımının Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi. 15.Ulusal Turizm Kongresi
4-) Topaloğlu, C., Gümüş, F., 2013. Kültür turizmi Kapsamında Somut Olmayan Kültürel Mirasın Değerlendirilmesi: Muğla Türküleri Örneği
. Muğla Değerleri Sempozyumu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 26-28 Eylül 2013
5-) Topaloğlu Cafer, Gümüş Dönmez Filiz, 2012. Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma. 13. Ulusal Turizm Kongresi
6-) Topaloğlu, C., Gümüş, F., 1900. Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma
. 13. Ulusal Turizm Kongresi/ Akdeniz Üniversitesi, 6-9 Aralık 2012
7-) Bekar, A., Gümüş Dönmez, F., Sürücü, Ç., 1900. Yiyecek içecek işletmesi tasarımının tüketici tercihleri üzerindeki etkisi. 15. Ulusal Turizm Kongresi 13-16 Kasım 2014
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Topaloğlu, C., Gümüş Dönmez, F., 2016. Yayla Turizminde Farklı Bir Oluşum: Muğla Karabağlar Yaylası. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongres
(C-2) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitap yazarlığı
1-) Aksu, A., Yılmaz, G., Gümüş, F., 2013. Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Akın Aksu, Gökhan Yılmaz ve Filiz Gümüş Dönmez
(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Gümüş Dönmez Filiz, 2023. Turizmde Dijital Gelecek: Seyahat, Konaklama, Rehberlik ve Gastronomide Teknolojik Trendler ve Yenilikçi Uygulamalar/TURİZMDE TOPLANTI TEKNOLOJİLERİ: İNTERAKTİF ARAÇLARIN ETKİLİ KULLANIMI. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Gündüz, Cemil
2-) Gümüş Dönmez Filiz, Çelik Altan, 2023. Turist Rehberleri İçin Anadolu’nun Somut Olmayan Kültürel Mirası/Muğla. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker Ali, Kurt Sinan, Köksal Gökhan
3-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Profesyonel Turist Rehberliği Yönetmeliği (26004 Sayılı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
4-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Turizmde Kariyer Alternatifleri/Kabin Hizmetleri. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker, Ali; Karaca, Kaan Çağrı
5-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/Askeri Müze. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak, Nazmi; Kozak Metin
6-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Doğu Ekspresi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
7-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Köyceğiz. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
8-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
9-) Gümüş Dönmez Filiz, 2022. Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler/Profesyonel Turist Rehberi Ulusal Meslek Standardı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Kozak Nazmi, Kozak Metin
10-) Gümüş Dönmez Filiz, Aylan Serkan, 2022. Routledge Handbook of Social Psychology of Tourism/Social-Psychological Background of Discrimination and Its Reflections on Tourism. Yayın Evi: Routledge Editör Adı: Gursoy, Dogan; Çelik, Sedat
11-) Gümüş Dönmez Filiz, Avcı Umut, 2021. Turizm Toplum Kültür/Turizmde Paydaşları Gözardı Etmemek: Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Etik. Yayın Evi: Nobel Yayıncılık Editör Adı: Arıkan Saltık, Işıl
12-) Avcı Umut, Turgut Uygar, Gümüş Dönmez Filiz, 2021. Tourism in Turkey: A Comprehensive Overview and Analysis for Sustainable Alternative Tourism/The Importance of Environmental Management Practices in Hotels. Yayın Evi: Apple Academic Press Editör Adı: Ekiz, Ahmet Salih
13-) Gümüş Dönmez Filiz, 2020. Turizm İşletmelerinde Yönetim Uygulamaları/Turizm İşletmelerinde Dış Kaynak Kullanımı. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Tepeci, Mustafa Pala, Tuğba
(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Gümüş Dönmez Filiz, Özkul Emrah, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Edebiyat Turizm. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
2-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Turizmde Yönetişim. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
3-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Estetik Emek. Yayın Evi: Detay YAyıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
4-) Gümüş Dönmez Filiz, 2019. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ - TÜRKİYE : TURİZM VE AĞIRLAMA ENDÜSTRİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI/Mesleki Kimlik. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer
5-) Arıkan Saltık Işıl, Gümüş Dönmez Filiz, 2018. Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik. Yayın Evi: Detay Editör Adı: Seçkin Eser, Seda Şahin, A. Celil Çakıcı
6-) Avcı Umut, Gümüş Dönmez Filiz, 2016. Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları/İnsan Kaynakları Planlaması. Yayın Evi: Beta Editör Adı: Nilüfer Şahin Perçin, Berrin Güzel, Şule Aydın Tükeltürk
7-) Gümüş Dönmez Filiz, 2016. SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Hüseyin Çeken
(D-11) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indexlerde taranan dergilerde hakemlik
1-) Journal of Multidisciplinary Academic Tourism. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
2-) Business & Management Studies: An International Journal (BMIJ). 2020. Hakemlik Sayısı: 1
(D-12) Diğer bilimsel, sanatsal ya da mesleki hakemli hakemlik
1-) Turizm Akademik Dergisi . 2021. Hakemlik Sayısı: 1
2-) Türk Turizm Araştırmaları Dergisi . 2021. Hakemlik Sayısı: 1
3-) Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi. 2021. Hakemlik Sayısı: 1
(E-2) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan
indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam
makalelerde yapılan atıf
1-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
2-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
3-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
4-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
7-) THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
10-) Turizm Fakültesi Yöneticilerinin Turizm Eğitimine Yönelik Görüşleri - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
(E-3) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından
taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer
almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI
dışında taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf
1-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
(E-4) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki
uluslararası indekslerde taranan dergilerde adayın yazar
olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan
atıf.
1-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) BİLİNÇLİ FARKINDALIK, MESLEKİ BAĞLILIK VE RUMİNATİF DÜŞÜNME İLİŞKİSİ: TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (RELATIONSHIPS BETWEEN MINDFULNESS, PROFESSIONAL COMMITMENT AND RUMINATIVE THINKING: A STUDY FOR TOURISM GUIDANCE STUDENTS) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
5-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
6-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
7-) A MODEL PROPOSAL FOR IDENTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN FILM TOURISTS’ MOTIVATION, EXPECTATIONS AND SATISFACTION - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
8-) THE EFFECT OF COMMUNITY ATTACHMENT ON SUPPORT FOR FILM TOURISM - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
10-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
11-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
12-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
13-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
14-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
15-) Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma
- Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
16-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
17-) Yenilenebilir enerji kaynaklarının konaklama işletmelerinde kullanımı: Muğla İli’ndeki 4 ve 5 yıldızlı konaklama işletmelerinde bir araştırma
- Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
18-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
19-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 3
20-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
(E-5) Ulusal hakemli dergilerde adayın yazar olarak yer
almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan atıf.
1-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
3-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 4
4-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 4
5-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 4
6-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
7-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
8-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
10-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
11-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
12-) Yiyecek içecek işletmesi tasarımının tüketici tercihleri üzerindeki etkisi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
(E-6) Yurtdışında yayımlanan, adayın yazar olarak yer
almadığı kitaplarda veya bildiri kitaplarında adayın
eserlerine yapılan atıf
1-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
3-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
5-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Uygulamaları/İnsan Kaynakları Planlaması - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
7-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Toplumsal Bağlılık, Film Turizminin Etkileri ve Memnuniyet Algısı: Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
10-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
12-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
13-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 6
14-) Mesleki Doyum ve Mesleği Bırakma Niyeti İlişkisi: Turizm Çalışanları Üzerine Görgül Bir Araştırma - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
15-) Otel Çalışanlarında Algılanan Örgütsel Destek, İş Yeri Yalnızlığı Ve İş Tatmini İlişkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
16-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
17-) Turist Rehberliği/Turist Rehberleri ve Kişilik - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
18-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
19-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
20-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
21-) Temalı Restoranlar ve Temalı-Etnik Restoran Ayrımı - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
22-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 4
23-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
24-) Kıyı Otellerinde Elektronik İlişkisel Pazarlama Faaliyetleri Antalya Örneği - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
25-) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM TEMEL KAVRAMLAR VE İLKELER/Sürdürülebilirlik Kavramı, Tanımı ve Sürdürülebilirliğin Tarihsel Gelişimi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
26-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
27-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
28-) Örneklerle Kongre ve Fuar Yönetimi
- Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
29-) Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenlerine İlişkin Bir Değerlendirme - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
(G-4) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB, (1002 ve 3001 hariç tüm
projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel
kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev
(araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Proje Koordinatörü. Konu: Turist Rehberliği. Proje Türü: Kalkınma Bakanlığı. Menteşe Kentsel Sit Alanında Turist Rehberliği Eğitimi. 2022-2022
(G-6) TÜBİTAK 1002 veya 3001 kapsamında desteklenen ve
tamamlanan projelerde görev (araştırmacı, eğitmen,
danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Film Turizmi . Proje Türü: -Tübitak 1002. Ekranların Doğal Platosu: Muğla İli Film Turizmi Uygulamalarının Değerlendirilmesi. 2019-2021