Duyuru

Öğretim Üyelerimizin ve Öğrencilerimizin “TÜBİTAK 4004” Destekli Proje Başarısı

Son Güncelleme Tarihi : 11.06.2020 11:29:02

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özkan Çelik’ in yürütücü; Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr.  Necdet Aykaç, Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı öğretim elemanı  Öğr. Gör. Dr. Şahin Gümüş ve Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Müzecilik Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Betül Teoman’ ın uzman; Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Özgür Ulubey, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Murtaza Aykaç, Ankara-Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Uzmanı Songül Başbuğ ve Muğla-Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Tuğçe Sarıoğlu’ nun eğitmen; Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencilerimiz Hale Çokçalışkan, Eda Yeşil ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler yüksek lisans öğrencimiz Şükrü Oğul Nurel’ in rehber olarak yer aldığı TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı kapsamında "Yaratıcı Drama Yöntemi ile Müze Eğitimi" başlıklı 63.186,29 ₺ bütçeli projeleri kabul edilmiştir.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 11.05.2020 00:00