Personel

Öğretim Görevlisi AYŞE SENA ENGİN
Öğretim Görevlisi
Ayşe Sena Engin
@ E-posta
aysesenaaydin@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 3285

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi Programı

Kadro Birimi

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü / Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme 01.08.2014
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği 18.06.2013

Yüksek Lisans

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 23.12.2015

Doktora

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalı Devam Ediyor

Yayin Bilgileri

(G-3) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB (1002 ve 3001 hariç tüm projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan proje yürütücülüğü

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ayvanın Tepsili Kurutma, Mikrodalga ve Mikrodalga Destekli Tepsili Kurutma Sonrası Kalite Kriterlerinin Karşılaştırılması. 2012-2013

Verdiği Dersler

GAP2005 2021-2022 Güz

Tahıl ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2007 2021-2022 Güz

Et ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2009 2021-2022 Güz

Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri-I

AKD2000 2020-2021 Bahar

Akademik Danışmanlık

GAP2006 2020-2021 Bahar

Tahıl ve Ürünleri Analizleri -II

GAP2008 2020-2021 Bahar

Et ve Ürünleri Analizleri -II

GAP2010 2020-2021 Bahar

Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri -II

AKD2000 2020-2021 Güz

Akademik Danışmanlık

GAP2005 2020-2021 Güz

Tahıl ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2007 2020-2021 Güz

Et ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2009 2020-2021 Güz

Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri-I

GAP1498 2019-2020 Bahar

Endüstriye Dayalı Öğretim(Staj 15 İş Günü)

GAP2006 2019-2020 Bahar

Tahıl ve Ürünleri Analizleri -II

GAP2008 2019-2020 Bahar

Et ve Ürünleri Analizleri -II

GAP2010 2019-2020 Bahar

Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri -II

GAP2510 2019-2020 Bahar

Fonksiyonel Gıdalar

GAP2005 2019-2020 Güz

Tahıl ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2007 2019-2020 Güz

Et ve Ürünleri Analizleri -I

GAP2009 2019-2020 Güz

Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri-I