Personel

Öğretim Görevlisi GİZEM KAVURMACI
Öğretim Görevlisi
Gizem Kavurmacı
@ E-posta
gizemkavurmaci@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 1159

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Turizm Fakültesi / Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Abd

Kadro Birimi

Turizm Fakültesi / Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü / Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Abd

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Gazi Üniversitesi - Turizm Fakültesi - Turizm İşletmeciliği Bölümü (2011 - 2015)

Yüksek Lisans

Akdeniz Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği (yl) (tezli) (2015 - 2019)
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turist Rehberliği (yl) (tezsiz) (iö) (2021 - 2023)

Doktora

Dokuz Eylül Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği (dr) (2020 - Devam Ediyor)

Yayin Bilgileri

(B-3) Uluslararası bilimsel/sanatsal toplantıda sözlü/poster şeklinde sunulan ve özet metni basılı/elektronik olarak yayımlanmış çalışma

1-) Kavurmacı Gizem, Niyet İlayda Zeynep, 2021. Izmir’s Industrial Heritage Museums Role in Urban Tourism. MTCON, Advances In Managing Tourism Across Continents.

(C-3) Diğer ulusal yayınevleri tarafından yayımlanmış bilimsel kitap

1-) Kavurmacı Gizem, Kurt Settar Uğur, Satı Aypar, Niyet İlayda Zeynep, Demirci Yavuz, Bardakoğlu Övünç, 2022. Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar (İzmir Örnekleri). Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Övünç Bardakoğlu

Verdiği Dersler

GMS1009 2025-2026 Güz

Temel Mutfak Bilgisi

GMS2001 2025-2026 Güz

Temel Yemek Pişirme

GMS4007 2025-2026 Güz

Unlu Mamuller ve Tatlılar

GMS4523 2025-2026 Güz

Gastronomy Guidance

TRM1805 2025-2026 Güz

Introduction to Tourism

GMS1508 2024-2025 Bahar

Gastronomi ve Medya

GMS2002 2024-2025 Bahar

Mutfak Yönetimi

GMS3512 2024-2025 Bahar

İtalyan Mutfağı

GMS3516 2024-2025 Bahar

Vejetaryen Mutfak

YİŞ2508 2024-2025 Bahar

Sıcak Mutfak