(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
2-) Kurt Gülden, Dluzewska Anna, 2018. GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH. Czasopismo Geograficzne - Polskie Towarzystwo Geograficzne
(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde
yayımlanmış makale
1-) Kurt Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2021. Gastronomi Turist Taksonomisi. Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale
1-) Kurt Demircan Gülden, Katısöz Yiğit, 2022. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu
(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi
bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve
özet metin olarak yayımlanan bildiri.
1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. II. International Rural Tourism and Development Congress
(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel,
sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak
yayımlanan bildiri.
1-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 7. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ
(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı
1-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule
(D-11) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indexlerde taranan dergilerde hakemlik
1-) Aydın Gastronomy. 2023. Hakemlik Sayısı: 1
(E-2) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan
indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam
makalelerde yapılan atıf
1-) Gastronomi Turist Taksonomisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
(E-3) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından
taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer
almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI
dışında taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
(E-4) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki
uluslararası indekslerde taranan dergilerde adayın yazar
olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan
atıf.
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
(E-7) Yurtiçinde yayımlanan, adayın yazar olarak yer almadığı
kitaplarda veya bildiri kitaplarında, adayın eserlerine
yapılan atıf.
1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
(G-4) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB, (1002 ve 3001 hariç tüm
projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel
kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev
(araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)
1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. 2021-2022