Personel

Doç.Dr. İBRAHİM KIVRAK
Doç.Dr.
İbrahim Kıvrak
@ E-posta
ikivrak@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 3072

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Kimya Ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü / Kozmetik Teknolojileri Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Kimya Ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü / Kozmetik Teknolojileri Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü 23.06.2001

Yüksek Lisans

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalı 18.01.2006

Doktora

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kimya Anabilim Dalı 26.07.2013

Yayin Bilgileri

(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2020. Ultrasonic-assisted extraction method of phenolic compounds in Extra-Virgin Olive Oils (EVOOs) by Ultra Performance Liquid Chromatography–Tandem Mass Spectrometry (UPLC–MS/MS). Separation Science and Technology
2-) Daikh Amina, Segueni Narimane, Mercan Doğan Nazime, Arslan Şevki, Mutlu Doğukan, Kıvrak İbrahim, Akkal Salah, Rhouati Salah, 2020. Comparative study of antibiofilm, cytotoxic activity and chemical composition of Algerian propolis. Journal of Apicultural Research
3-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, Kaya Ergun, Karababa Erşan, 2019. Investigation of phenolic profiles and antioxidant activities of some Salvia species commonly grown in Southwest Anatolia using UPLC-ESI-MS/MS. Food Science and Technology
4-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, Kaya Ergun, Karababa Erşan, 2018. Investigation of phenolic profiles and antioxidant activities of some Salvia species commonly grown in Southwest Anatolia using UPLC-ESI-MS/MS. Food Science and Technology
5-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Karababa Erşan, 2018. Analytical evaluation of phenolic compounds and minerals of Opuntia robusta J.C. Wendl. and Opuntia ficus-barbarica A. Berger.. International Journal of Food Properties
6-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Karababa Erşan, 2017. Characterization of Turkish Honeys Regarding of Physicochemical Properties, and Their Adulteration Analysis. Food Science and Technology (Campinas)
7-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2017. Assessment of Phenolic Profile of Turkish Honeys. International Journal of Food Properties
8-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2016. Development of a Rapid Method for the Determination of Antibiotic Residues in Honey Using UPLC-ESI-MS/MS. Food Science and Technology (Campinas)
9-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Karababa Erşan, 2016. Nutritional Value, Phenolic, Vitamin and Mineral Contents of a Fermented Beverage from Grapes of ’Merlot’ and ’Cabernet Sauvignon’. Mitteilungen Klosterneuburg
10-) Yılmaz Nigar, Üstündağ Yasemin, Kıvrak Şeyda, Kahvecioğlu Serdar, Çelik Hüseyin, Kıvrak İbrahim, Kağan Huysal, 2016. Serum indoleamine 2,3-dioxygenase and tryptophan and kynurenine ratio using the UPLC-MS/MS method in patients undergoing peritoneal dialysis hemodialysis and kidney transplantation. Renal Failure
11-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2016. Bioactive Compounds, Chemical Composition, and Medicinal Value of the Giant Puffball, Calvatia gigantea (Higher Basidiomycetes), from Turkey. International Journal of Medicinal Mushrooms
12-) Kıvrak İbrahim, 2015. Analytical Methods Applied to Assess Chemical Composition Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey. Food Analytical Methods
13-) Kıvrak İbrahim, 2015. Free Amino Acid Profiles of 17 Turkish Unifloral Honeys. Journal of Liquid Chromatography Related Technologies
14-) Novruzlu Şahin, Özel Türkcü Ümmühani, Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Yüksel Erdem, Deniz Nuriye Gökçen, Bilgihan Ayşe, Bilgihan Mustafa Kamil, 2015. Can Riboflavin Penetrate Stroma Without Disrupting Integrity of Corneal Epithelium in Rabbits? Iontophoresis and Ultraperformance Liquid Chromatography with Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry. Cornea
15-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2014. Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS. Food Chemistry
16-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, Çetintaş Yunus, 2013. Phenolic Compounds of Pinus brutia Ten: Chemical Investigation and Quantitative Analysis Using an Ultra Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry with Electrospray Ionization Source. Records of Natural Products
17-) Acar Doğanlı Gülümser, Mercan Doğan Nazime, Duru Mehmet Emin, Kıvrak İbrahim, 2010. Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia. African Journal of Microbiology Research
18-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Öztürk Mehmet, Mercan Doğan Nazime, Harmandar Mansur, Topçu Gülaçtı, 2009. Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia. Food Chemistry
19-) Uğur Aysel, Duru Mehmet Emin, Ceylan Özgür, Saraç Nurdan, Varol Ömer, Kıvrak İbrahim, 2009. Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey). Natural Product Research
20-) Türkoğlu Aziz, Duru Mehmet Emin, Mercan Doğan Nazime, Kıvrak İbrahim, Gezer Kudret, 2007. Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill.. Food Chemistry
21-) Türkoğlu Aziz, Kıvrak İbrahim, Mercan Doğan Nazime, Duru Mehmet Emin, Gezer Kudret, Türkoğlu Hüseyin, 2006. Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers.. African Journal of Biotechnology
22-) Mercan Doğan Nazime, Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Katırcıoğlu Hikmet, Gulcan Sibel, Malcı Savaş, Acar Doğanlı Gülümser, Salih Bekir, 2006. Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey. Annals of Microbiology
23-) Mercan Doğan Nazime, Duru Mehmet Emin, Türkoğlu Aziz, Gezer Kudret, Kıvrak İbrahim, Türkoğlu Hüseyin, 2006. Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke.. Annals of Microbiology
24-) Gezer Kudret, Duru Mehmet Emin, Kıvrak İbrahim, Türkoğlu Aziz, Mercan Doğan Nazime, Türkoğlu Hüseyin, Gülcan Sibel, 2006. Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey. African Journal of Biotechnology

(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararsı alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makale

1-) Demir Pektaş Suzan, Yılmaz Nigar, Kıvrak İbrahim, 2018. Increased serum levels of Bisphenol A and Betatrophin in patients. Medicine Science International Medical Journal

(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Assessment of Volatile Oil Composition, Phenolics and Antioxidant Activity of Bay (Laurus nobilis) Leaf and Usage in Cosmetic Applications. International Journal of Secondary Metabolite
2-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of Phenolic Composition of Tilia Tomentosa Flowers Using UPLC-ESI-MS/MS. International Journal of Secondary Metabolite
3-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, 2014. Antioxidant Properties, Phenolic Profile and Nutritional Value for Sorbus umbellata Fruits from Turkey. Austin Journal of Nutrition and Food Sciences
4-) Harmandar Mansur, Duru Mehmet Emin, Diri Mehmet, Özler Mehmet Ali, Kıvrak İbrahim, 2009. The Chemical Composition of Essential Oil and Antioxidant Activity of Various Extracts of Coridothymus capitatus (L.) Reichb.. ISHS Acta Horticulturae

(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış makale

1-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2018. Investigation of Chemical Composition and Nutritional Value of Truffle Mushroom (Tuber nitidum Vittad.). Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Şen Huriye, Kıvrak İbrahim, Ekinci Bora, 2019. Lavantanın Biyoaktif Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları (Bioactive Properties and Potential Applications of Lavender). Ganud International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics
2-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of the Chemical Content of Mount Ararat (Ağrı Dağı) Flower Honey Using UPLC-ESI-MS/MS. International Congress of Health and Environment
3-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of Fipronil Residue in Chicken Egg Samples Using GC/MS. International Congress of Health and Environment
4-) Göktürk Tolga, Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of Sun Protection Factor by Using UV-Visible Spectrophotometer and Fatty Acid Composition by Using Gas Chromatography-Mass Spectrometry of Sesamum indicum Oil. 3rd. International Turkish Congress on Molecular Spectroscopy
5-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. The Usage of Oils Obtained From Shell and Seeds of Citrus reticulata in Natural Cosmetic Formulations. 1st. Intenational Congress on Medicinal and Aromatic Plants: Natural and Healthy Life

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Kıvrak Şeyda, Karababa Erşan, Kıvrak İbrahim, 2018. Assessment of Nutritional and Chemical Content of Tuber rufum by Chromatographic Systems. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
2-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, 2018. Determination of Chemical Content of Thyme Honey by HPLC, UPLC-ESI-MS/MS and Spectrophotometric Methods. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
3-) Deveci Ebru, Kıvrak İbrahim, Tel Çayan Gülsen, Öztürk Mehmet, Türkoğlu Aziz, Duru Mehmet Emin, 2013. Aroma Components of Some Edible Mushrooms Naturally Growing in Anatolia. IUPAC 44th World Chemistry Congress
4-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Öztürk Mehmet, Kıvrak Şeyda, Türkoğlu Aziz, Harmandar Mansur, 2011. Antioxidant activity and total phenolic and flavonoid content of Tuber aestivum an edible medicinal mushrooms. The 6th International Medicinal Mushroom Conference
5-) Öztürk Mehmet, Duru Mehmet Emin, Kıvrak İbrahim, Tel Çayan Gülsen, Harmandar Mansur, 2011. The Anticholinesterase Activity of Four Mushrooms Growing Naturally in South West Anatolia, Turkey. The 6th International Medicinal Mushroom Conference
6-) Tel Çayan Gülsen, Kıvrak İbrahim, Çayan Fatih, Öztürk Mehmet, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2011. Fatty Acid Composition of Some Naturally Growing Mushrooms in Anatolia. 1st International Symposium on Secondary Metabolites Chemical, Biological and Biotechnological Properties
7-) Harmandar Mansur, Diri Mehmet, Özler Mehmet Ali, Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, 2007. The chemical composition of essential oil and antioxidant activity of various extracts of Coridothymus capitatus (L.) Reichb.. I. International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs.

(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Kıvrak İbrahim, Göktürk Tolga, Kıvrak Şeyda, 2018. Determination of Fatty Acid Composition and Antioxidant Capacity of Chia (Salvia hispanica L.) Seed Oil using GC/MS. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
2-) Kıvrak İbrahim, Karababa Erşan, Kıvrak Şeyda, 2018. Determination of Fatty Acids from Coconut Pulp and Water using GC/MS. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
3-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2018. Determination of Lemongrass (Cymbopogon citratus) Aroma Components by Headspace-GC/MS. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
4-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2018. Development of a Fast and Reliable Method for the Detection of Pesticide Residues in Bee-Bread Samples. The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
5-) Işık Ceyhun, Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of Chemical Composition of Petroselinum crispum Seed by GC/MSD. 3rd. International Turkish Congress on Moleculer Spectroscopy
6-) Göktürk Tolga, Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2017. Comparison of Extra Virgin Olive Oil (EVOO) and Hypericum perforatum Oil by Using ATR-FTIR Spectroscopy. 3rd. International Turkish Congress on Molecular Spectroscopy
7-) Göktürk Tolga, Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2017. Determination of Phenolic Composition of Tilia tomentosa Flowers Using UPLC UPLC-ESI-MS/MS. 1st. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: Natural and Healthy Life
8-) Kıvrak Şeyda, Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, 2017. Analysis of Bay (Laurus nobilis) Leaf Volatile Oil by GC/MS and Its Usage in Cosmetic Applications. 1st. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: Natural and Healthy Life
9-) Göktürk Tolga, Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, 2017. Investigation of Myrtus communis Leaf Essential Oil and Seed Fixed Oil Composition Using GC-MSD. 1st. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants: Natural and Healthy Life
10-) Kıvrak İbrahim, Öztürk Mehmet, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2006. Antioksidant Activity of Two Edible Opuntia fruits (Opuntia ficus-indica and Opuntia macrocentra). 8th International Symposium On Pharmaceutical Sciences (ISOPS-8)
11-) Kıvrak İbrahim, Öztürk Mehmet, Duru Mehmet Emin, Türkoğlu Aziz, 2006. Screening of Antioxidant Activity of Three Edible Commercial Mushrooms (Morchella conica var. conica, Lepista nuda and Lactarius delicious). 8th International Symposium On Pharmaceutical Sciences (ISOPS-8)
12-) Usluer Özlem, Duru Mehmet Emin, Kıvrak İbrahim, Öztürk Mehmet, Harmandar Mansur, 2004. The Volatile Oil Contituents and Antioxidative Activity of Aerial Parts of Sideritis leptoclada Structure-Activity Relationships. The 15th European Symposium on Quantitative Structure-Activity Relationships and Molecular Modelling

(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, 2018. Assessment of Sun Protection Factor (SPF) of Propolis and Beeswax Extracts using Spectrophotometric Method (Propolis ve Balmumu Ekstraktlarının Güneş Koruma Faktörlerinin (SPF) Spektrofotometrik Olarak Belirlenmesi). 6th International Mugla Beekeeping Pine Honey Congress (6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi)
2-) Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, Kıvrak Şeyda, 2017. Tuber aestivum (syn. Tuber uncinatum) Mantarının Kimyasal Bileşiminin Headspace GC-MS, HPLC-DAD-RID ve UPLC-MS/MS Sistemleri ile Analizi. 15. Uluslararası Katılımlı Ulusal Spektroskopi Kongresi (15th. National Congress on Spectroscopy with International Participation)
3-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2012. Phenolic Compounds of PropolisPropolisin Fenolik Bileşikleri. 3nd International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress
4-) Işık Ceyhun, Kıvrak İbrahim, Demir Yaşar, Harmandar Mansur, Demir Nazan, 2012. Beyaz zambak (Lilium candidum L.) çiçeğinde kozmetik amaçlı kullanım için bazı enzim, antimikrobiyal, vitamin ve antioksidan aktivitelerinin araştırılması. Uluslararası katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
5-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2010. Total Polen Amount and Honeydew Element Analysis in Pine Honey. (Çam balında toplam polen sayısı ve balçigi elementi analizi). 2st International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress
6-) Kıvrak İbrahim, Aydın Eylem, Çınar Tuncay, Saner Samim, 2008. Determination of Organoleptic, Physicochemical and Microscopic Properties of Honeydew Honey Produced in Muğla Region. (Muğla bölgesinde üretilen çam ballarının organoleptik fizikokimyasal ve mikroskobik özelliklerinin belirlenmesi). 1st International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress
7-) Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, Tel Çayan Gülsen, Kıvrak İbrahim, 2008. Investigation of Antioxidant Activities and Phenolic Compounds of Propolises Produced in The Periods of Pine Honey Harvests. (Çam balı döneminde üretilen propolislerin antioksidant aktiviteleri ve fenolik bileşiklerinin belirlenmesi). 1st International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Karslı Semiz Deniz, Sarıkürkcü Cengiz, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, Duru Mehmet Emin, Aras Okumuş Bendegül, 2004. Muğla Yöresinde Yenilebilir Bazı Bitkilerin Toplam Karotinoid Miktarlarının ve Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi. Türkiye 8. Gıda Kongresi

(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Göktürk Tolga, Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, 2018. Investigation of Usage of Flower and Pine Honey for Cosmetic Cream Design (Çam Balı ve Çiçek Ballarının Kozmetik Krem Tasarımında Kullanılabilirliğinin Araştırılması). 6th International Mugla Beekeeping Pine Honey Congress (6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi)
2-) Kıvrak İbrahim, Kaya Ergun, Kıvrak Şeyda, 2017. Anadolu’ya Ait İki Salvia Türünün Uçucu Yağ, Amino asit ve Fenolik Bileşik İçeriğinin GC-MS ve UPLC-MS/MS ile Belirlenmesi. 15. Uluslararası Katılımlı Ulusal Spektroskopi Kongresi (15th. National Congress on Spectroscopy with International Participation)
3-) Çetintaş Ayşe, Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2015. Origanum onites L. Bitkisinden Elde Edilen Polenlerin UPLC-ESI-MS/MS ile Amino Asit Profillerinin Belirlenmesi. IVEK 2nd International Convention of Pharmaceuticals and Pharmacies
4-) Çetintaş Yunus, Kıvrak İbrahim, Öztürk Mehmet, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2015. Baldaki Antibiyotik Kalıntılarını Belirlemek için UPLC-ESI-MS/MS ile Hızlı ve Güvenilir Bir Analiz Metodu. IVEK 2nd International Convention of Pharmaceuticals and Pharmacies
5-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Karababa Erşan, 2015. CM-CRDS (Combustion Module Cavity Ring Down Spectroscopy) Cihazı Kullanılarak Balda C4 Şeker Tayini. 27. Ulusal Kimya Kongresi
6-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2015. Erica manipuliflora Bitkisinden Elde Edilen Püren Balı ve Polenlerinin UPLC-ESI-MS/MS ile Fenolik Profillerinin Belirlenmesi. 27. Ulusal Kimya Kongresi
7-) Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2014. EA-IRMS and CM-CRDS Techniques Used in The Analysis of C4 Sugar of Honeydew Honey and Method Validation. (Çam Balında C4 Şeker Analizinde Kullanılan EA-IRMS ve CM-CRDS Teknikleri ve Metot Validasyonu). 4th International Muğla Beekeeping and Pine Honey Congress concurrently with 20th Apislavia Congress
8-) Işık Ceyhun, Kıvrak İbrahim, Demir Nazan, Demir Yaşar, 2014. Mis Zambağının (Lilium candidum L.) Serbest Amino Asit İçeriğinin Belirlenmesi. 22. Ulusal Biyoloji Kongresi
9-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2014. Salvia nydeggeri Hub.-Mor. Bitkisinin Uçucu Yağ Bileşiminin GC/MSD ile Belirlenmesi ve Kozmetik Amaçlı Uygulamaları. 4. Kozmetik Kimyası, Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi – Kozmetik Ürünlerin Güvenliği
10-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2014. Kozmetik Ürünlerde Propolis Özütlerinin Kullanılabilirliğinin Araştırılması. 4. Kozmetik Kimyası, Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi – Kozmetik Ürünlerin Güvenliği
11-) Demir Nazan, Uçkaya Fatih, Demir Yaşar, Kıvrak İbrahim, Göktürk Tolga, 2013. Siyah İris (Hermodactylus tuberosus) bitkisinin Headspace-GC/MSD ile uçucu organik bileşiminin belirlenmesi ve kozmetik uygulamaları. Uluslararası Katılımlı XIII. Ulusal Spektroskopi Kongresi
12-) Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2013. Tuber aestivum’un Ergosterol içeriğinin GC/MSD Cihazı ile Belirlenmesi. I. İlaç Kimyası Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi
13-) Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2013. Tuber aestivum ve Calvatia gigantea mantarlarının serbest amino aist içeriğinin UPLC-MS/MS cihazı ile belirlenmesi. I. İlaç Kimyası Üretimi, Teknolojisi ve Standardizasyonu Kongresi
14-) Işık Ceyhun, Kıvrak İbrahim, Demir Nazan, Demir Yaşar, 2013. Kantaron Hypericum perforatum Bitkisinin Esansiyal Yağ Kompozisyonu ve Aroma Verici Uçucu Organik Bileşiklerinin Belirlenmesi. 3. Kozmetik Kimyası, Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi
15-) Demir Yaşar, Uçkaya Fatih, Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, Demir Nazan, 2012. Bazı kozmetik ürünlerin ağır metal ve fenolik madde içeriklerinin araştırılması. Uluslararası Katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
16-) Demir Nazan, Kıvrak İbrahim, Demiray Ayşe, Uçkaya Fatih, Harmandar Mansur, Demir Yaşar, 2012. Kırmızı anemon (Anemone coronaria L.) çiçeğinin kozmetik amaçlı kullanılabilirliğinin araştırılması amacıyla bazı enzim ve biyolojik aktivitelerinin ölçülmesi. Uluslararası Katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
17-) Deveci Ebru, Kıvrak İbrahim, Tel Çayan Gülsen, Duru Mehmet Emin, Türkoğlu Aziz, Harmandar Mansur, 2012. Yenilebilir Çeşitli Mantarların Aroma Bileşenleri. Uluslararası Katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
18-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Harmandar Mansur, 2012. Headspace sampler GC/MSD kullanılarak Bal’da naftalin tayini. Uluslararası Katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
19-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2012. UPLC-MS/MS cihazı kullanılarak bal numunelerinde tetrasiklin ve sülfonamid gurubu antibiyotik kalıntılarının tayini. Uluslararası Katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
20-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2012. Bazı gıdalarda pestisit kalıntı düzeyinin tespitinde, hızlı ve çoklu kalıntı analiz yöntemlerinin geliştirilmesi. Uluslararası katılımlı 26. Ulusal Kimya Kongresi
21-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2011. HPLC/DAD kullanılarak bal numunelerinde tetrasiklin kalıntı miktarlarının tayini. Uluslararası katılımlı 25. Ulusal Kimya Kongresi
22-) Kıvrak İbrahim, Kıvrak Şeyda, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2011. Gıdalarda fungusit olarak kullanılan Dithiocarbamate Bileşiklerinin GC/MSD ile belirlenmesi ve validasyonu. Uluslararası katılımlı 25. Ulusal Kimya Kongresi
23-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2011. Bal numunelerinde streptomycin ve sulfonamide kalıntılarının HPLC/FLD ve pickering kullanılarak miktar tayinleri. Uluslararası katılımlı 25. Ulusal Kimya Kongresi
24-) Kıvrak Şeyda, Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2011. HPLC/DAD cihazı kullanarak bal numunelerinde 5 -hydroxymethyl furfural (HMF)’in kantitatif tayini. Uluslararası katılımlı 25. Ulusal Kimya Kongresi
25-) Duru Mehmet Emin, Tel Çayan Gülsen, Çayan Fatih, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2011. Chroogomphus rutilus yenilebilir mantarının kimyasal bileşimleri. Uluslararası katılımlı 25. Ulusal Kimya Kongresi
26-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Türkoğlu Aziz, 2006. Denizli Yöresinde Yetişen Yenilebilir Bazı Mantarların Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi. XX. Ulusal Kimya Kongresi
27-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2006. Salvia potentillifolia Boiss-Heldr. Ex Bentham Bitkisinin Hekzan Özütünün Antioksidant Aktiviteye Sahip Bileşenlerinin Belirlenmesi. XX. Ulusal Kimya Kongresi
28-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Öztürk Mehmet, Harmandar Mansur, 2005. Thymus cariensis Hub.-Mor. Jalas Bitkisinin Değişik Çözücü Ekstraklarının Antioksidant Aktiviteleri ve Uçucu Bileşenlerinin Analizleri. XIX. Ulusal Kimya Kongresi
29-) Kıvrak İbrahim, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, 2005. Salvia potentillifolia Boiss-Heldr. ex Bentham ve Salvia chrysophylla Stapf. Bitkisinin Uçucu Bileşenlerinin Karakterizasyonu ve Çeşitli Çözücü Ekstraktlarının Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi. XIX. Ulusal Kimya Kongresi
30-) Kıvrak İbrahim, Usluer Özlem, Duru Mehmet Emin, Harmandar Mansur, Varol Ömer, Kaya Ergun, 2004. Acinos troodi (Post) Leblebici subsp. vardaranus Leblebici Bitkisinin Kimyasal Bileşimleri ve Su Ekstresinin Antioksidatif Kapasitesinin Belirlenmesi. XVIII. Ulusal Kimya Kongresi
31-) Usluer Özlem, Duru Mehmet Emin, Öztürk Mehmet, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, 2004. Thymus cilicicus Boiss.-Bal. Bitkisinin Uçucu Bileşenlerinin Karakterizasyonu ve Antioksidatif Aktivitesi. XVIII. Ulusal Kimya Kongresi
32-) Karslı Semiz Deniz, Sarıkürkçü Cengiz, Kıvrak İbrahim, Harmandar Mansur, Duru Mehmet Emin, Varol Ömer, 2004. Teucrium alyssifolium Stapf. Bitkisinin Uçucu Yağ ve Uçucu Yağ Sonrası Çözücü Ekstraktlarının Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi. XVIII. Ulusal Kimya Kongresi
33-) Kıvrak İbrahim, Karslı Semiz Deniz, Sarıkürkcü Cengiz, Harmandar Mansur, Duru Mehmet Emin, Varol Ömer, 2004. Acinos troodi subsp. grandiflorus ve Acinos troodi subsp. vardaranus Bitkilerinin Etanol Ekstrelerinin Antioksidant Aktivitelerinin Belirlenmesi. XVIII. Ulusal Kimya Kongresi
34-) Giziroğlu Emrah, Kıvrak İbrahim, Kırkan Bülent, Güp Ramazan, 2003. İzonitrosoasetofenonun Yeni Schiff Bazlarının Sentezi ve Ekstraksiyon Özelliklerinin İncelenmesi. XVII. Ulusal Kimya Kongresi
35-) Kıvrak İbrahim, Kırkan Bülent, Giziroğlu Emrah, Güp Ramazan, 2003. vic-Dioksimlerin o- ve p-Aminobenzoik Asit Hidrazin Aril Hidrazon Türevlerinin Sentezi ve Ni (II), Co (II) ve Cu (II) Komplekslerinin Yapılarının Aydınlatılması. XVII. Ulusal Kimya Kongresi
36-) Kırkan Bülent, Kıvrak İbrahim, Giziroğlu Emrah, Güp Ramazan, 2003. İzonitrosoasetofenonun Yeni Schiff Bazlarının Sentezi ve Ni (II), Co (II), Cu (II) komplekslerinin incelenmesi. XVII. Ulusal Kimya Kongresi

(D-10) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde hakemlik

1-) Saudi Journal of Biological Sciences. 2015. Hakemlik Sayısı: 1
2-) Analytical Methods. 2014. Hakemlik Sayısı: 2
3-) Records of Natural Products. 2014. Hakemlik Sayısı: 1

(D-11) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indexlerde taranan dergilerde hakemlik

1-) Annals of Chromatography and Separation Techniques. 2015. Hakemlik Sayısı: 1
2-) African Journal of Agricultural Research. 2014. Hakemlik Sayısı: 1
3-) Royal Society of Chemistry. 2014. Hakemlik Sayısı: 2

(D-6) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indekslerde taranan dergilerde yardımcı editörlük/ alan editörlüğü ya da yayın kurulu üyeliği

1-) Editörlük Türü: Dergi. 2015. Annals of Chromatography and Separation Techniques.

(E-1) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Characterization of Turkish Honeys Regarding of Physicochemical Properties, and Their Adulteration Analysis - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
2-) Assessment of Phenolic Profile of Turkish Honeys - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 6
3-) Development of a Rapid Method for the Determination of Antibiotic Residues in Honey Using UPLC-ESI-MS/MS - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 8
4-) Serum indoleamine 2,3-dioxygenase and tryptophan and kynurenine ratio using the UPLC-MS/MS method in patients undergoing peritoneal dialysis hemodialysis and kidney transplantation - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
5-) Analytical Methods Applied to Assess Chemical Composition Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
6-) Free Amino Acid Profiles of 17 Turkish Unifloral Honeys - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
7-) Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
8-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
9-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 7
10-) Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey) - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 6
11-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 16
12-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 4
13-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 4
14-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
15-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
16-) Analytical evaluation of phenolic compounds and minerals of Opuntia robusta J.C. Wendl. and Opuntia ficus-barbarica A. Berger. - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
17-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
18-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
19-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
20-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 9
21-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 5
22-) Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey) - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 3
23-) Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 3
24-) Can Riboflavin Penetrate Stroma Without Disrupting Integrity of Corneal Epithelium in Rabbits? Iontophoresis and Ultraperformance Liquid Chromatography with Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
25-) Free Amino Acid Profiles of 17 Turkish Unifloral Honeys - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
26-) Analytical Methods Applied to Assess Chemical Composition Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
27-) Development of a Rapid Method for the Determination of Antibiotic Residues in Honey Using UPLC-ESI-MS/MS - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 6
28-) Characterization of Turkish Honeys Regarding of Physicochemical Properties, and Their Adulteration Analysis - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
29-) Characterization of Turkish Honeys Regarding of Physicochemical Properties, and Their Adulteration Analysis - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
30-) Development of a Rapid Method for the Determination of Antibiotic Residues in Honey Using UPLC-ESI-MS/MS - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 4
31-) Bioactive Compounds, Chemical Composition, and Medicinal Value of the Giant Puffball, Calvatia gigantea (Higher Basidiomycetes), from Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
32-) Analytical Methods Applied to Assess Chemical Composition Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
33-) Free Amino Acid Profiles of 17 Turkish Unifloral Honeys - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 5
34-) Can Riboflavin Penetrate Stroma Without Disrupting Integrity of Corneal Epithelium in Rabbits? Iontophoresis and Ultraperformance Liquid Chromatography with Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
35-) Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 4
36-) Phenolic Compounds of Pinus brutia Ten: Chemical Investigation and Quantitative Analysis Using an Ultra Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry with Electrospray Ionization Source - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
37-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
38-) Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey) - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 4
39-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 11
40-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 24
41-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 7
42-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
43-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 5
44-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 5
45-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
46-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
47-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
48-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 14
49-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 11
50-) Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey) - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 4
51-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
52-) Phenolic Compounds of Pinus brutia Ten: Chemical Investigation and Quantitative Analysis Using an Ultra Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry with Electrospray Ionization Source - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 4
53-) Can Riboflavin Penetrate Stroma Without Disrupting Integrity of Corneal Epithelium in Rabbits? Iontophoresis and Ultraperformance Liquid Chromatography with Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
54-) Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
55-) Analytical Methods Applied to Assess Chemical Composition Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
56-) Bioactive Compounds, Chemical Composition, and Medicinal Value of the Giant Puffball, Calvatia gigantea (Higher Basidiomycetes), from Turkey - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
57-) Can Riboflavin Penetrate Stroma Without Disrupting Integrity of Corneal Epithelium in Rabbits? Iontophoresis and Ultraperformance Liquid Chromatography with Electrospray Ionization Tandem Mass Spectrometry - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
58-) Free Amino Acid Profiling in the Giant Puffball Mushroom (Calvatia gigantea) using UPLC–MS/MS - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 6
59-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 3
60-) Phenolic Compounds of Pinus brutia Ten: Chemical Investigation and Quantitative Analysis Using an Ultra Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry with Electrospray Ionization Source - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
61-) Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Centaurea ensiformis Hub.-Mor. (Asteraceae), A Species Endemic to Mugla (Turkey) - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 6
62-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 7
63-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 16
64-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 1
65-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 3
66-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2015 Atıf Sayısı: 3
67-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 2
68-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 3
69-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 20
70-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 4
71-) Phenolic Compounds of Pinus brutia Ten: Chemical Investigation and Quantitative Analysis Using an Ultra Performance Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry with Electrospray Ionization Source - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 2
72-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 1
73-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 1
74-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 9
75-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 21
76-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 2
77-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 1
78-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 3
79-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2013 Atıf Sayısı: 1
80-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 1
81-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 1
82-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 4
83-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 22
84-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 10
85-) Phenolic profiles antimicrobial and antioxidant activity of the various extracts of Crocus species in Anatolia - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 1
86-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 9
87-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 13
88-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 4
89-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 1
90-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 1
91-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 3
92-) Chemical composition effects onto antimicrobial and antioxidant activities of propolis collected from different regions of Turkey - Atıf Yılı: 2010 Atıf Sayısı: 1
93-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2010 Atıf Sayısı: 1
94-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2010 Atıf Sayısı: 3
95-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2010 Atıf Sayısı: 12
96-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2010 Atıf Sayısı: 8
97-) Antioxidant, anticholinesterase and antimicrobial constituents from the essential oil and ethanol extract of Salvia potentillifolia - Atıf Yılı: 2009 Atıf Sayısı: 1
98-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2009 Atıf Sayısı: 13
99-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2009 Atıf Sayısı: 1
100-) Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extract from Lepista nuda (Bull.) Cooke. - Atıf Yılı: 2009 Atıf Sayısı: 1
101-) Free-radical scavenging capacity and antimicrobial activity of wild edible mushroom from Turkey - Atıf Yılı: 2009 Atıf Sayısı: 4
102-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2008 Atıf Sayısı: 1
103-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2008 Atıf Sayısı: 6
104-) Antioxidant and antimicrobial activities of Laetiporus sulphureus (Bull.) Murrill. - Atıf Yılı: 2007 Atıf Sayısı: 6
105-) Antioxidant and antimicrobial activities of Morchella conica Pers. - Atıf Yılı: 2006 Atıf Sayısı: 1

(G-7) Tamamlanmış Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) yürütücülük

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: Salvia fruticosa Bitkisinin Uçucu Yağ ve Tohum Yağı. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Salvia fruticosa Bitkisinin Uçucu Yağ ve Tohum Yağının Kimyasal Kompozisyonunun GC/MSD ile Belirlenmesi ve Kozmetik Formülasyonlarda Kullanılabilirliğinin Araştırılması. 2017--1
2-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: Ticari Potansiyeli Olan Trametes versicolor Mantarının Kimyasal Bileşimleri. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Ticari Potansiyeli Olan Trametes versicolor Mantarının Kimyasal Bileşimlerinin UPLC-ESI-MS/MS ile Analizi Antioksidan ve Antikolinesteraz Enzim Aktivitelerinin Belirlenmesi. 2016-2017
3-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Yürütücü. Konu: Güneybatı Anadolu da Yaygın Olarak Yetişen Bazı Salvia Türlerinin Antioksidan Aktiviteden Sorumlu Fenolik Profillerinin UPLC ESI MS MS ile Belirlenmesi. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Güneybatı Anadolu da Yaygın Olarak Yetişen Bazı Salvia Türlerinin Antioksidan Aktiviteden Sorumlu Fenolik Profillerinin UPLC ESI MS MS ile Belirlenmesi. 2015-2016

(G-8) Tamamlanmış Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) görev alma (araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Tuber rufum Mantarının Besinsel İçeriğinin ICP-MS, GC-MS ve UPLC-ESI-MS/MS Sistemleri ile Belirlenmesi. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Tuber rufum Mantarının Besinsel İçeriğinin ICP-MS, GC-MS ve UPLC-ESI-MS/MS Sistemleri ile Belirlenmesi. 2017--1
2-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Tuber mesentericum Mantarının İçeriği. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Tuber mesentericum Vittad. Mantarının Mineral, Yağ Asidi, Amino Asit ve Fenolik Bileşik İçeriğinin Kromatografik Sistemler Kullanılarak Belirlenmesi. 2017--1
3-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Kauçuk (Hevea brasiliensis) öz sıvısı içerisinde bulunan lateks maddesinden yapıştırıcı yapımı. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. KAUÇUK (Hevea brasiliensis) AĞAÇ ÖZ SIVISINDAN ELDE EDİLEN LATEKSİN TUTKAL HALİNE GETİRİLMESİ, TUTKALIN ÖZELLİKLERİ ve AĞAÇ MALZEME BİRLEŞTİRME PERFORMANSLARININ İNCELENMESİ. 2017--1
4-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Bal kalitesinin ve pazar payının arttırılması. Proje Türü: Kalkınma Bakanlığı. GÜNEYDOĞU ANADOLU BALLARININ KALİTESİNİN ARTIRILMASI VE PAZARLAMA DESTEĞİ PROJESİ. 2017--1
5-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Psöriasis. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Psöriasis Hastalarında Betatrophin, Bisphenol A, Urocortin 3 Seviyelerinin Değerlendirilmesi. 2016-2017
6-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Endemik Ökse Otunun Antikanser Mekanizmasının Metabolik Açıdan Araştırılması. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Endemik Ökse Otunun Antikanser Mekanizmasının Metabolik Açıdan Araştırılması. 2015-2017
7-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Tuber aestivum ve Calvatia gigantea MANTARLARININ KİMYASAL BİLEŞİMLERİNİN Headspace GC MSD HPLC DAD RID ve UPLC MS MS SİSTEMLERİ ile ANALİZİ ANTİOKSİDAN ve ANTİKOLİNESTERAZ AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Tuber aestivum ve Calvatia gigantea MANTARLARININ KİMYASAL BİLEŞİMLERİNİN Headspace GC MSD HPLC DAD RID ve UPLC MS MS SİSTEMLERİ ile ANALİZİ ANTİOKSİDAN ve ANTİKOLİNESTERAZ AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ. 2012-2013

(Ğ-2) Alanında ulusal bilimsel nitelikli ödül almak

1-) Kurum Adı: . En İyi Araştırma 3. lük Ödülü. 2014

Verdiği Dersler

ÇEV5509 2019-2020 Bahar

Endüstriyel Kirlilik

KİM1002 2019-2020 Bahar

GENEL KİMYA II

KOZ2008 2019-2020 Bahar

MESLEKİ PROJE HAZIRLAMA

KOZ2502 2019-2020 Bahar

ENSTRÜMANTAL ANALİZ

KİM1001 2019-2020 Güz

GENEL KİMYA I

KİM1503 2019-2020 Güz

KİMYASAL ANALİZDE TEMEL İLKELER

KİM2001 2019-2020 Güz

ENSTRÜMANTAL ANALİZ

KİM1002 2018-2019 Bahar

GENEL KİMYA II

KİM1004 2018-2019 Bahar

GENEL KİMYA LABORATUVARI II

KOZ2502 2018-2019 Bahar

ENSTRÜMENTAL ANALİZ

AŞÇ1003 2018-2019 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

KİM1001 2018-2019 Güz

GENEL KİMYA I

KİM2001 2018-2019 Güz

ENSTRÜMENTAL ANALİZ

KİM2005 2018-2019 Güz

ANORGANİK KİMYA