Personel

Öğretim Görevlisi ADNAN ACAR
Öğretim Görevlisi
Adnan Acar
@ E-posta
ustamadnan@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 2253

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Gazi Üniversitesi - Mesleki Eğitim Fakültesi - Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi Bölümü (2003 - 2007)

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi - Mesleki Eğitim Fakültesi - Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi Bölümü (2011 - 2013)

Yayin Bilgileri

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Acar, A., 2016. Milli Mutfak Kültürünün Nesiller Arası Aktarımında Anne – Kızların Rolü ve Önemi: Muğla İli Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
2-) Acar, A., 2016. Gençlerin Fast Food Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Muğla SK Ünv. Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi

Verdiği Dersler

AŞÇ1007 2025-2026 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2505 2025-2026 Güz

TÜRK MUTFAĞI

AŞÇ1008 2024-2025 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2024-2025 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2520 2024-2025 Bahar

GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER

GMS2014 2024-2025 Bahar

Yöresel Mutfak Uygulamaları

AŞÇ1007 2024-2025 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2505 2024-2025 Güz

TÜRK MUTFAĞI

GMS2001 2024-2025 Güz

Temel Yemek Pişirme

TOİ2903 2024-2025 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

AŞÇ1008 2023-2024 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ2014 2023-2024 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

GMS2014 2023-2024 Bahar

Yöresel Mutfak Uygulamaları

GMS2016 2023-2024 Bahar

Baharat ve Kahve Kültürü

AŞÇ1007 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ2013 2023-2024 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

İKR1901 2023-2024 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ