Personnel

Lecturer ALİ ÇAĞLAR UZUN
Lecturer
Ali Çağlar Uzun
@ E-mail
acuzun@mu.edu.tr
Phone
0252 211 4976

Staff of

Place of Duty

Milas Meslek Yüksekokulu / Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü / Pazarlama Programı

Regular Staff

Milas Meslek Yüksekokulu / Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü / Pazarlama Programı

Education

Bachelor's Degree

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 07.09.2001

Master's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme ABD 16.12.2004

Doctorate

Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme ABD Devam Ediyor

Academic Publishing

(A-1) Articles published in journals indexed by SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI

1-) Figen, Ç., Nevin, D., Tayfun, Ç., Volkan, D., Ali Çağlar, U., 2015. Evaluation of Attitudes and Behaviors on Food Safety and Quality Management Systems of Firm Owners in Olive Oil Enterprises: The Case Study of Mugla Province-Turkey. journal of agricultural science and technology

(A-3-Eski) Articles published in journals indexed by international indexes other than SCI or SCI Expanded, SSCI, AHCI

1-) Zeki Atıl, B., Ali Naci, K., Tuğba Uçma, U., Ali Çağlar, U., 2015. Explaining Young Consumers’ Online Purchase Behavior under Risky Conditions: Perspectives from Mental Accounting. international journal of online marketing
2-) UZUN, Ali Caglar and Tugba UCMA. (2010). POSTMODERN BUSINESS ETHICS AND ITS REFLECTIONS: THE PERSPECTIVES FROM ZYGMUNT BAUMAN AND MICHEL FOUCAULT, The International Journal of Arts and Sciences, Mediterranean Conference for Academic Disciplines, The University of Malta, International Journal of Arts and Sciences, Volume:3, Number:7, pp. 163-188. - 2010

(A-5-Eski) Articles published in Refereed National Journals

1-) UZUN, Ali Çağlar ve Tuğba UÇMA. (2011). PRICING STRATEGIES IN INTERNATIONAL MARKET AND THE LOCATION OF COST SYSTEMS: THE CASE OF MARMARIS TOURISM ENTERPRISES, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Dergisi, Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yayınları, Cilt: 4, Sayı: 2, Ankara, S. 37 - 50. - 2011
2-) ÇUKUR, Figen, Nevin DEMİRBAŞ, Tayfun ÇUKUR, Volkan DAYAN ve Ali Çağlar UZUN.(2011). ZEYTİNYAĞI TESİSLERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİNİN UYGULANMASINDA ORTAYA ÇIKAN SORUNLAR VE ÖNERİLER: MİLAS İLÇESİ ÖRNEĞİ, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi, Volume:2, Number:1, pp.31-36. - 2011
3-) UZUN,Ali Çağlar ve Mehmet GÜNLÜK. (2006) KADIN GİRİŞİMCİLERİN ÖZELLİKLERİ,HAREKET NOKTALARI VE KARŞILAŞILAN SORUNLARA İLİŞKİN MUĞLA İLİ ARAŞTIRMASI, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Yayınları: 86, Kongreler Dizisi: 11, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi, Uluslararası Girişimcilik Kongresi,25-27 Mayıs 2006, Bişkek, KIRGIZİSTAN - 2006
4-) ETİKAN, Sema ve Ali Çağlar UZUN. (2005) MESLEK YÜKSEKOKULLARI HALICILIK PROGRAMLARINDA PAZARLAMA İLKELERİ EĞİTİMİNİN ÖNEMİ, 3.Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, 28-30 Eylül 2005, Burdur, pp.277-281 - 2005

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Uzun, A.Ç., 2016. “Does Corporate Social Responsibility effect Brand Image". “Corporate Accountability: Major Actors, Innovative Instruments and Performance”

(C-3) Book Chapters published by publishing houses internationally renowned in the relevant field

1-) UCMA, Tuğba, Ali Naci KARABULUT ve Ali ÇAğlar UZUN “UNDERSTANDING CONSUMER BEHAVIOUR THROUGH MENTAL ACCOUNTING: EVIDENCE FROM TURKISH CONSUMERS" Cases On Consumer - Centric Marketing Management By Vimi Jham (ed.), IGI Global, - 2012

(E-1)

1-) Evaluation of Attitudes and Behaviors on Food Safety and Quality Management Systems of Firm Owners in Olive Oil Enterprises: The Case Study of Mugla Province-Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(E-2)

1-) Evaluation of Attitudes and Behaviors on Food Safety and Quality Management Systems of Firm Owners in Olive Oil Enterprises: The Case Study of Mugla Province-Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(E-3)

1-) Evaluation of Attitudes and Behaviors on Food Safety and Quality Management Systems of Firm Owners in Olive Oil Enterprises: The Case Study of Mugla Province-Turkey - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1

(G-2) Being part of a project supported by international institutions (researcher, trainer, advisor, etc.)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: AB. Coaches of SMEs : 5 Points Trainings. 2015--1
2-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: AB. KOBİ’LER İÇİN RİSK TEMELLİ İÇ FİNANSAL KONTROLLERE BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM. 2014-2015

(G-8)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Patent Başvurusu Yapma ve Alma Desteği. 2015-2017

(Ğ-1) International scientific awards in related field

1-) International Journal of Arts and Sciences - 2010

Courses

MUH2516 2023-2024 Bahar

TÜRK VERGİ SİSTEMİ

PZR2002 2023-2024 Bahar

PAZARLAMA MEVZUATI

PZR2502 2023-2024 Bahar

TURİZM PAZARLAMASI

PZR2506 2023-2024 Bahar

TELEVİZYON REKLAMCILIĞI

RTV1804 2023-2024 Bahar

ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA

İŞY1807 2023-2024 Güz

TEMEL HUKUK

İŞY1819 2023-2024 Güz

EKONOMİ

PZR2003 2023-2024 Güz

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

PZR2005 2023-2024 Güz

GLOBAL PAZARLAMA

PZR2501 2023-2024 Güz

MESLEKİ YAZIŞMALAR

PZR2507 2023-2024 Güz

MESLEK ETİĞİ

MUH2516 2022-2023 Bahar

TÜRK VERGİ SİSTEMİ

PZR1498 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI ( 20 İŞGÜNÜ)

PZR2002 2022-2023 Bahar

PAZARLAMA MEVZUATI

PZR2498 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (20 İŞGÜNÜ)

PZR2502 2022-2023 Bahar

TURİZM PAZARLAMASI

PZR2506 2022-2023 Bahar

TELEVİZYON REKLAMCILIĞI

RTV1804 2022-2023 Bahar

ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA

İŞY1005 2022-2023 Güz

TEMEL HUKUK

İŞY1807 2022-2023 Güz

TEMEL HUKUK

İŞY1819 2022-2023 Güz

EKONOMİ

MUH2007 2022-2023 Güz

VERGİ HUKUKU

PZR2003 2022-2023 Güz

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

PZR2005 2022-2023 Güz

GLOBAL PAZARLAMA

PZR2501 2022-2023 Güz

MESLEKİ YAZIŞMALAR

PZR2507 2022-2023 Güz

MESLEK ETİĞİ