Personnel

Lecturer ARZU KAPLAN
Lecturer
Arzu Kaplan
@ E-mail
arzukaplan@mu.edu.tr
Phone
0252 211 2270

Staff of

Place of Duty

Milas Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Regular Staff

Milas Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Education

Bachelor's Degree

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLE EKONOMİSİ BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ 19/07/1999

Master's Degree

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 27/08/2018

Academic Publishing

(I-1) Assignment in international art and design jury

1-) 2.ULUSLARARASI BALIK FESTİVALİ ve ÇOCUK OYUNLARI FESTİVALİ. TÜRKİYE/MUĞLA/MİLAS. . 2018

(I-5)

1-) Alanya Uluslararası Altın Kepçe Yemek Yarışması. Antalya/Alanya. . 2015

(I-6)

1-) 6. Milas Zeytin Hasat Şenliği . Muğla Milas. . 2019
2-) 14.İstanbul Gastronomi Festivali . İstanbul/türkiye. . 2016
3-) 2.Ulusal Kuşadası Üniversiteler Arası Yemek Yarışması. Aydın/Kuşadası. . 2016
4-) Şef Mavi Üniversiteler Arası yemek yarışması. Muğla /Fethiye. . 2016
5-) Marmaris Altın Balık Yemek Yarışması. Türkiye/Muğla. . 2016

(S-3) Seçici kurul tarafından veya davetli olarak sergi, proje, uygulama, tasarım, gösteri vb. sanatsal organizasyonların etkinliklerine kabul edilme.

1-) WORKSHOP /Workshop /. 2021. DÜNYAYI TADIYORUM MİLAS

Courses

AŞÇ1008 2023-2024 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2023-2024 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2518 2023-2024 Bahar

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2522 2023-2024 Bahar

MUĞLA MUTFAĞI

AŞÇ1007 2023-2024 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ2013 2023-2024 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2511 2023-2024 Güz

YEMEK SOSYOLOJİSİ

AŞÇ1008 2022-2023 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2022-2023 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2518 2022-2023 Bahar

VEJETERYAN MUTFAK

AŞÇ2522 2022-2023 Bahar

MUĞLA MUTFAĞI

AŞÇ1007 2022-2023 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1513 2022-2023 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ2013 2022-2023 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2511 2022-2023 Güz

YEMEK SOSYOLOJİSİ