(B-2)
1-) Yılmaz Bahar Sena, Bekar Aydan, Kılıç Burhan, 2025. Demografik Değişkenlere Göre Atmosfer Algısı: Coffee Shop Örneği. IX. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ
2-) Yılmaz Bahar Sena, Yılmaz Emine, 2025. Sweet Heritage Shared: Turkish and Cypriot GI Delights. 17th. International Tourism Congress
3-) Yılmaz Bahar Sena, Güldemir Osman, 2022. Et Terkibat Fî Tabhil- Hulviyyat Eserinde Yer Alan Seçili Tariflerin Günümüze Uyarlanması. VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress
(B-3)
1-) Yılmaz Bahar Sena, Bekar Aydan, 2024.
Kahvehane, Kıraathane, Kahve Dükkânı, Café, Coffee Shop:
Kahve Tüketim Mekanlarının Tanımlanmasına İlişkin Bir Araştırma. VIII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
2-) Yılmaz Bahar Sena, Bekar Aydan, 2023. ZİNCİR VE BAĞIMSIZ YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN ÇEVRESEL BİLİŞ VE ÇEVRESEL PERFORMANS DÜZEYLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI. VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress
(C-6)
1-) Güldemir Osman, Yılmaz Bahar Sena, 2023. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Cumhuriyetin 100. Yılına Armağan Dizisi-IX/Türk Mutfağının Son Yüzyıldaki Evrimi. Yayın Evi: Nobel Yayınevi Editör Adı: ÖZKAYA FÜGEN, CÖMERT MENEKŞE
(C-8)
1-) Yılmaz Bahar Sena, 2025. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/Ayurvedik Beslenme. Yayın Evi: Online Türkiye Turizm Ansiklopedisi Editör Adı: KOZAK NAZMİ
2-) Yılmaz Bahar Sena, 2025. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/Ketojenik Beslenme. Yayın Evi: Online Türkiye Turizm Ansiklopedisi Editör Adı: KOZAK NAZMİ
3-) Yılmaz Bahar Sena, 2025. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/Glutensiz Beslenme. Yayın Evi: Online Türkiye Turizm Ansiklopedisi Editör Adı: KOZAK NAZMİ
4-) Yılmaz Bahar Sena, 2025. Türkiye Turizm Ansiklopedisi/İstanbul Simidi. Yayın Evi: Online Türkiye Turizm Ansiklopedisi Editör Adı: KOZAK NAZMİ
(Ğ-1) International scientific awards in related field
1-) Kurum Adı: . İnovatif Tarhana Atıştırmalığı. 2024