Personnel

Lecturer GÜLDEN KURT DEMİRCAN
Lecturer
Gülden Kurt Demircan
@ E-mail
guldenkurt@mu.edu.tr
Phone

Staff of

Place of Duty

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Regular Staff

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Education

Bachelor's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu - Konaklama İşletmeciliği Bölümü (2012 - 2016)

Master's Degree

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği (yl) (tezli) (2017 - 2020)

Doctorate

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği (dr) (2021 - Devam Ediyor)

Academic Publishing

(A-4)

1-) Kurt Gülden, Dluzewska Anna, 2018. GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH. Czasopismo Geograficzne - Polskie Towarzystwo Geograficzne

(A-5)

1-) Kurt Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2021. Gastronomi Turist Taksonomisi. Turk Turizm Arastirmalari Dergisi

(A-7)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Çeken Hüseyin, Özer Çağla, 2022. Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği. Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi

(A-8)

1-) Kurt Demircan Gülden, Katısöz Yiğit, 2022. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi

(B-4)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2022. Muğla İli Geriatri Turizmi. Türk Geriatri Vakfı 4. Geriatri ve Jeotermal Kaynaklar Sempozyumu

(B-5)

1-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. 7. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ

(B-2)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2023. Ekonomik Değer İfade Eden Yöresel Ürünlerin Kültür Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Mardin Örneği. 5. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi

(B-3)

1-) Kurt Demircan Gülden, Arslan Ayazlar Reyhan, 2024. Evaluation of Visitor Management in Sustainable Tourism from the Perspective of Stakeholders: Akyaka Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
2-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, 2024. The Impact of Rural Restaurants on Sustainable Tourism: Diyarbakır Example. 4th International Sustainable Tourism Congress
3-) Arslan Ayazlar Reyhan, Kurt Gülden, Yapar Cansu, 2018. Gaziantep El Sanatlarının Kırsal Turizm Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. II. International Rural Tourism and Development Congress

(C-5)

1-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Haliloğlu Erkan, 2024. Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları/Sağlık Turizmi Kapsamında Geriatri Turizmi. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: KARADAĞ LEVENT, ÖZGÜREL GİZEM
2-) Demircan Şeyhmus, Kurt Demircan Gülden, Haliloğlu Buket, 2024. Güncel Eğilimlerle Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları/Bölgesel Kalkınma ve Turizm. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: KARADAĞ LEVENT, ÖZGÜREL GİZEM
3-) Dalgın Taner, Kurt Demircan Gülden, 2024. Muğla'da Sürdürülebilir Turizm/MUĞLA’DA SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL TURİZM. Yayın Evi: Kriter Yayınevi Editör Adı: ARSLAN AYAZLAR REYHAN, BAHAR MEHMET
4-) Kurt Demircan Gülden, 2024. Akademik Bakış: Turizm Sektörü/Turizmde Ziyaretçi Yönetiminin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: ATAK ONUR, DEMİRCAN ŞEYHMUS, DALGIN TANER
5-) Kurt Demircan Gülden, Demircan Şeyhmus, 2023. Turizmde Değişim ve Yeni Arayışlar/Diaspora Turizmi. Yayın Evi: Özgür Yayınları Editör Adı: Dalgın Taner, Civelek Makbule

(D-16) Hakemlikler

1-) Aydın Gastronomy. 2023. Hakemlik Sayısı: 1

(E-4)

1-) Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği - Atıf Yılı: 2025 Atıf Sayısı: 1
2-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2025 Atıf Sayısı: 1
3-) Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 3
4-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2

(E-5)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2025 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
3-) Gastronomi Turist Taksonomisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2

(E-6)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1

(E-8)

1-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2025 Atıf Sayısı: 1
2-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 3
3-) Yöresel Ürünlerin Kültür Turizminin Gelişimindeki Rolü: Mardin İli Örneği - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 4
4-) Muğla İli Geriatri Turizmi - Atıf Yılı: 2024 Atıf Sayısı: 1
5-) GASTRO TOURISM POTENTIAL AND PERSPECTIVES FOR TURKEY -A THEORETICAL APPROACH - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1

(G-7)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Ön Lisans Programı Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeyi. 2021-2022

Courses

TOİ1011 2025-2026 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2025-2026 Güz

GENEL TURİZM

TOİ2529 2025-2026 Güz

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI I

TSH1501 2025-2026 Güz

ÖZEL İLGİ TURİZMİ

TOİ1014 2024-2025 Bahar

ÖN BÜRO YÖNETİMİ

TOİ2528 2024-2025 Bahar

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI II

TSH1008 2024-2025 Bahar

REZERVASYON

TOİ1011 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO UYGULAMALARI

TOİ1909 2024-2025 Güz

GENEL TURİZM

TOİ2529 2024-2025 Güz

ÖN BÜRO PAKET PROGRAM UYGULAMALARI I