Personnel

Lecturer SELİM IŞIK
Lecturer
Selim Işık
@ E-mail
iselim@mu.edu.tr
Phone
0252 211 5078

Staff of

Place of Duty

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Regular Staff

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Education

Bachelor's Degree

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Eğitimi 1996

Master's Degree

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ticaret ve Turizm Eğitimi 2004

Academic Publishing

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Atabey Selma, Işık Selim, 2018. Evaluation of Culinary Culture and Local Foods by Local People, Fethiye Sample. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research

(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Çakır, H.A., Işık, S., 2016. Otel Mutfaklarının Ergonomik Açıdan İncelenmesi: İşgören Görüşüne Başvuru. Gastronomi Turizm Kongresi

(B-5)

1-) Korkmaz, N., Özaltın Türker, G., Türker, A., Işık, S., 2016. Agro- Turizm Kapsamında Narın Turistik Ürün Olarak Kullanımı: Ortaca Örneği. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi

(G-4)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Otel çalışanlarının Covid - 19 pandemisine bakış açısı ve stres ilişkisi . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Otel Çalışanlarında Covid -19 Risk Algısı Stres İlişkisi . 2021--1

Courses

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ1513 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ2911 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD2000 2023-2024 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2023-2024 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2524 2023-2024 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD2000 2023-2024 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2023-2024 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2023-2024 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2023-2024 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2023-2024 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD2000 2022-2023 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2022-2023 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2524 2022-2023 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD2000 2022-2023 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2022-2023 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2022-2023 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2022-2023 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2022-2023 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2022-2023 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ