Personnel

Lecturer SELİM IŞIK
Lecturer
Selim Işık
@ E-mail
iselim@mu.edu.tr
Phone
0252 211 5078

Staff of

Place of Duty

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Regular Staff

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Education

Bachelor's Degree

Gazi Üniversitesi - Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi - Ticaret Eğitimi Bölümü (1992 - 1996)

Master's Degree

Gazi Üniversitesi - Eğitim Bilimleri Enstitüsü - Turizm İşletmeciliği Eğitimi (yl) (tezli) (1998 - 2002)

Academic Publishing

(B-1) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like international conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Atabey Selma, Işık Selim, 2018. Evaluation of Culinary Culture and Local Foods by Local People, Fethiye Sample. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research

(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Çakır, H.A., Işık, S., 2016. Otel Mutfaklarının Ergonomik Açıdan İncelenmesi: İşgören Görüşüne Başvuru. Gastronomi Turizm Kongresi

(B-5)

1-) Korkmaz, N., Özaltın Türker, G., Türker, A., Işık, S., 2016. Agro- Turizm Kapsamında Narın Turistik Ürün Olarak Kullanımı: Ortaca Örneği. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi

(G-4)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Otel çalışanlarının Covid - 19 pandemisine bakış açısı ve stres ilişkisi . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Otel Çalışanlarında Covid -19 Risk Algısı Stres İlişkisi . 2021--1

Courses

AKD2000 2025-2026 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2025-2026 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2025-2026 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2025-2026 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2025-2026 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2025-2026 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2025-2026 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD1000 2024-2025 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2024-2025 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2024-2025 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1022 2024-2025 Bahar

MESLEK STAJI (40 İŞ GÜNÜ)

TOİ2524 2024-2025 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD1000 2024-2025 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2024-2025 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2024-2025 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2024-2025 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2024-2025 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2024-2025 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2024-2025 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD2000 2023-2024 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2023-2024 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2524 2023-2024 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD2000 2023-2024 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2023-2024 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2023-2024 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2023-2024 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2023-2024 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ