Personnel

Lecturer YASEMİN AKGÖL
Lecturer
Yasemin Akgöl
@ E-mail
yaseminakgol@mu.edu.tr
Phone
0252 211 3274

Staff of

Place of Duty

Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Regular Staff

Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Education

Bachelor's Degree

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KARATAŞ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

Master's Degree

MERSİN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK ANA BİLİM DALI

Doctorate

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ Devam Ediyor

Academic Publishing

(A-7)

1-) Akgöl Yasemin, Ayazlar Gökhan, 2021. Turizm ve Festival İlişkisine Yönelik Araştırmaların Bibliyometrik Haritalandırılması (1975-2020). Türk Turizm Araştırmaları Dergisi

(A-8) Articles published in Refereed National Journals

1-) Akgöl Yasemin, Birdir Kemal, 2015. Gastronomi Turizmi ve Türkiye’yi Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi. İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi

(B-4) Papers verbally presented or published in scientific and art meetings like national conferences, symposiums, panels, and workshops

1-) Akgöl Yasemin, 2009. Destinasyon Yönetimi ve Pazarlaması Açısından Yerel Halkın Tutumlarının Tespiti. 10. Ulusal Turizm Kongresi MERSİN
2-) Yavuz Mehmet Cihan, Akgöl Yasemin, 2009. Kent Pazarlamasında Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Olarak Kentli Algılamalarının Araştırılması. 14. Ulusal Pazarlama Kongresi YOZGAT

(C-4) Book Chapters published by publishing houses nationally renowned in the relevant field

1-) Akgöl Yasemin, 2021. ÇOCUKLARLA ÇALIŞMA Temel Alanlar, Uygulamalar, Güncel Tartışmalar/Ticari Cinsel Sömürüye Maruz Kalan Çocuklar. Yayın Evi: NOBEL YAYINEVİ Editör Adı: Figen Paslı- Hüsnünur Aslantürk

(Ç-2) Translations of articles, book chapters and case studies in the relevant field

1-) Akgöl Yasemin, 2021. TURİZM TOPLUM KÜLTÜR/"TURİST EVİNE DÖN!" SÖYLEMİNİN ARKA PLANI: AŞIRI TRUZİM VE TURİZM KARŞITLIĞI. Yayın Evi: NOBEL YAYINCILIK Editör Adı: IŞIL ARIKAN SALTIK

(E-5)

1-) Gastronomi Turizmi ve Türkiye’yi Ziyaret Eden Yabancı Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 77

(G-4)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Yat Turizmi. Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Datça’nın Turizm Paydaşlarıyla Yat Turizmine Yönelik Bir Swot Analizi. 2021-2022

(G-4-Eski) Being part of a project supported by TÜBİTAK, TÜBA, DPT, KOSGEB, Ministries and other similar public or private institutions (researcher, trainer, advisor, etc.) TÜBİTAK, TÜBA, DPT, KOSGEB,)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Yat Turizmi. Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Datça’nın Turizm Paydaşlarıyla Yat Turizmine Yönelik Bir Swot Analizi. 2021-2022

(I-12)

1-) Yönetim. Türkiye. . 2019

Courses

TOİ1014 2023-2024 Bahar

ÖN BÜRO YÖNETİMİ

TOİ2018 2023-2024 Bahar

TUR OPE. VE SEYAHAT ACENTACILIĞI

TOİ2022 2023-2024 Bahar

İLETİŞİM

TOİ2532 2023-2024 Bahar

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

TOİ1005 2023-2024 Güz

GENEL TURİZM

TOİ1017 2023-2024 Güz

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ2533 2023-2024 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

TOİ2535 2023-2024 Güz

TURİZM SOSYOLOJİSİ

TOİ1014 2022-2023 Bahar

ÖN BÜRO YÖNETİMİ

TOİ2018 2022-2023 Bahar

TUR OPE. VE SEYAHAT ACENTACILIĞI

TOİ2022 2022-2023 Bahar

İLETİŞİM

TOİ2532 2022-2023 Bahar

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

TOİ1005 2022-2023 Güz

GENEL TURİZM

TOİ1017 2022-2023 Güz

OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TOİ2533 2022-2023 Güz

MİSAFİR İLİŞKİLERİ

TOİ2535 2022-2023 Güz

TURİZM SOSYOLOJİSİ