Duyuru

4007 Afet Bölgesi “Bilim Her Yerde” Özel Destek Çağrısı Açıldı!

Son Güncelleme Tarihi : 01.03.2023 11:54


Yaralarımızı bilimle saracağız, geleceğimizi bilimle inşa edeceğiz. Bilim ve Toplum Başkanlığı afet bölgemizdeki çocuklarımıza ve gençlerimize çağrımız aracılığıyla düzenlenecek etkinlikler ve atölyelerle destek olmayı sürdürüyor.  Bilim ve Toplum Başkanlığı olarak yeni açılan çağrımız ile depremin acılarını sarmak için enerjimizi bilimle güçlendiriyoruz.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu ve özel durumu göz önüne alarak 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden doğrudan etkilenen 11 ilimize (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa) ve Sivas İli Gürün ilçesine özel olarak hazırlanmış, okul öncesinden liseye tüm öğrencilere yönelik atölye ve etkinlik yapmayı hedefleyen projelerin destekleneceği yeni bir çağrı oluşturulmuştur. Bu çağrıda önerilebilecek uygulamalı proje etkinlikleri ve atölyelerle deprem bölgesinde yaşayan toplumun yaşama uyum sürecinin desteklenmesi hedeflenmektedir.

4007 Afet Bölgesi Bilim Her Yerde Özel Destek Çağrısı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru şartları için http://tubitak.gov.tr/4007 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 01.03.2023 11:54
Okunma Sayısı : 1255