'C Kapı'nın Araç Girişlerine Kapatılmasına İlişkin Duyuru

Son Güncelleme Tarihi : 18.10.2019 10:45:14

Üniversitemiz Kampusüne araç ile giriş-çıkışlar ana giriş kapısı (A Kapı), yurt giriş kapısı ve Kötekli giriş kapısından (C Kapı) yapılmaktadır. Üç farklı noktanın araç giriş-çıkış kapısı olarak kullanılması nedeni ile trafik ve güvenlik riskleri gün geçtikçe artmaktadır. Üniversitemiz Kampusünün Kötekli Mahallesinden girişi olan C Kapısının Kampusümüz içinde bulunan gidiş-geliş yoluna bağlantı noktasındaki yol eğimi, kontrol cebinin bulunmayışı ve yaya/öğrenci girişinin yoğun olması, araç ve yaya güvenliği açısından riskleri de beraberinde getirmektedir. Üniversitemiz Kampusüne araçla ve yaya giriş-çıkışları için kullanılmakta olan C Kapının, fiziki şartların olumsuzluğu ve araç giriş-çıkışlarında güvenlik kontrollerinin tam olarak yapılamaması nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara engel olmak için 23/10/2019 Çarşamba gününden itibaren araç girişine kapatılarak sadece araç çıkışı ve yaya giriş- çıkışlarında kullanılması Rektörlüğümüzce uygun görülmüştür.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 18.10.2019 00:00