Temel Yangın Eğitimleri

Son Güncelleme Tarihi : 06.05.2021 11:26:24

Üniversitemiz akademik/idari yöneticiler ve tüm personelimize yönelik her türlü Yangın Güvenliğinin gerektirdiği diğer olağan dışı durumlara hazırlıklı olma maksadıyla çevrimiçi “Temel Yangın Eğitimi” planlanmıştır.

12 - 25 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz“Temel Yangın Eğitimi” Kavaklıdere Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğr. Gör. Hacı Ahmet KIRTAŞ’ın anlatımıyla Ders Yönetim Sistemi üzerinden 04-17 Mayıs  2021 tarihleri arasında tekrar erişime açılmıştır.

https://dys.mu.edu.tr/ adresinden "Kullanıcı Adı" alanına @mu.edu.tr uzantılı mail adresinizin tamamını, "Şifre" alanına @mu.edu.tr uzantılı mail adresinizin şifresini yazarak sisteme giriş sağlayabilirsiniz.

Eğitime  katılım için tıklayınız  >>>>>   Temel_Yangın_Eğitimi

Yayınlayan : sivilsavunma.mu.edu.tr Tarih : 09.04.2021 00:00