Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım İlanı Kura Çekiliş Sonuçları

Son Güncelleme Tarihi : 22.06.2020 09:30:23
Üniversitemiz Sürekli İşçi Alım İlanı Kura Çekiliş Sonuçları ve Asıl Adaylardan İstenilen Belgeler

1-) Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince Üniversitemiz bünyesinde 25 sürekli işçi istihdamı için 19 Haziran 2020 tarihinde Muğla 3. Noterliği tarafından yapılan kura çekiliş sonuçları:
  • - Temizlik Görevlisi asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatçısı asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - İnşaat İşçisi asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Menteşe/Lisans) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Menteşe/Lise) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Milas) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Kavaklıdere) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Köyceğiz) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
  • - Güvenlik Görevlisi (Fethiye-Seydikemer) asıl ve yedek aday listesi için tıklayınız.
2-) Üniversitemiz Sürekli İşçi Kadrolarına başvuru yapan ve çekilen noter kurasında asıl aday olarak belirlenen adayların, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvurularını 22.06.2020–24.06.2020 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde bulunan görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir. 24/06/2020 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapmayan veya başvuru yapanlardan ilanda istenilen belgelere sahip olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak olup, sırası ile yedek adaylardan belgeleri istenerek çağrılma yoluna gidilecektir. Başvuru belgeleri incelendikten sonra sözlü sınava katılmaya hak kazananlar ile sözlü sınav tarih ve yeri www.mu.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

DİKKAT: İŞ-KUR üzerinden yayımlanan ilanlarımızdan “En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)” olarak belirlenen ilanlarımıza başvuran adayların öğrenim durumları YÖKSİS Veri Tabanı üzerinden kontrol edilecek ve yanlış beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Temizlik Görevlisi Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Tek Hekimden Alınacak Genel Tıbbi Muayene Raporu (Atama esnasında tam teşekküllü hastaneden alınan Sağlık Kurulu Raporu verilecektir.)
  • - Tarihçeli Yerleşim Yeri Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - SGK’dan emeklilik, yaşlılık aylığı almadığını gösterir belge (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • - Erkek adaylar için Askerlik belgesi  (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
Güvenlik Görevlisi Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı veya hak sahibi olduğunu gösterir belge. (5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartını çıkartmaya hak sahibi olmak.)
İnşaat İşçisi Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) (Meslek liselerinin “İnşaat Teknolojisi” bölümünden mezun olmak veya diğer liselerden mezun olanlar için bu alanda Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya kalfalık belgesine sahip olmak.)
  • - İlanda belirtilen alanlarda 2 yıl tecrübeli olduğuna dair işyeri listesini de içeren SGK Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden alınabilir) ile Resmi ya da Özel Kurumlardan alınan ilgili alanda görev yaptığını gösteren belge.
Isıtma ve Doğalgaz İç Tesisatçısı Adayları İçin İstenen Belgeler
  • - 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  • - Diploma veya mezuniyet belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.) (Meslek liselerinin “Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme” bölümünden mezun olmak veya diğer liselerden mezun olanlar için bu alanda Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya kalfalık belgesine sahip olmak.)

Yayınlayan : personel.mu.edu.tr Tarih : 19.06.2020 00:00