Etkinlik

Asım'ın Nesli Akif'i Dinliyor

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2019 15:12:02

Muğla Valiliğimiz riyasetlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü Koordinesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı ve Türkiye Yazarlar Birliği paydaşlığında "Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi" kapsamında son panel programı Üniversitemiz, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Zeynep ÖZDEM KÖSE’nin moderatörlüğünde Türk Dili Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Ümit AKIN, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör.  Osman KÖSE tarafından 12 Mart Salı günü saat 14:00'de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Atatürk Kültür Merkezi B salonunda  gerçekleştirilecektir.

Yine proje kapsamında aynı gün akşam 20:00'de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Atatürk Kültür Merkezi'nde   Ahmet Yenilmez'in "Korkma" adlı oyunu izleyicilerle buluşacaktır.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.12.2018 09:00