Kadın Hentbol Takımımız Namağlup Şekilde Şampiyon Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 02.07.2019 00:00

Üniversitemiz Kadın Hentbol Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği 'Yaşar Sevim Plaj Hentbolü Türkiye Şampiyonası'nda kupayı kucakladı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen şampiyonaya; Gazi Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin kadın hentbol takımları katıldı.

Kıyasıya mücalelerin verildiği müsabakalarda kadın hentbol takımımız üst düzey bir performansla turnuvayı namağlup tamamlayarak şampiyon oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, spor alanında MSKÜ başarılarına bir yenisini ekleyerek Üniversitemizin ve Muğla'nın göğsünü kabartan sporcularımız başta olmak üzere kadın hentbol takımı antrenörlerine ve tüm ekibe teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.07.2019 00:00