Çanakkale Zaferi Konserle Kutlandı

Son Güncelleme Tarihi : 19.03.2019 00:00

Üniversitemizde “Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Anma Konseri” düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ile Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosunun ortaklaşa düzenlediği konsere ilgi yoğundu.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Orkestra ve Korosu, Bando Komutanı Yüzbaşı Cenk Caner yönetiminde, çeşitli marşlar ve türküler seslendirdi.

Konseri, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Bilal Saydam, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir izledi.

Konser sonunda, emeği geçenlere teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.03.2019 00:00