Haber

Değişim Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Son Güncelleme Tarihi : 18.12.2018 11:30

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Değişim Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Günleri kapsamında, birinci bilgilendirme toplantısı Atatürk Kültür Merkezi B Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koorödünatörlüğünce yürütülen Erasmus Hareketlilik Programı, Farabi Değişim Programı ve Mevlana Değişim Programı konusunda yararlanıcı olmak isteyen öğrencilere yönelik olarak farkındalık yaratmak, programların mahiyeti ve işleyişi ile ilgili bilgi vermek ve sorularını cevaplamak üzere düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Adnan Çevik ve Prof. Dr. Bakiye Uğur ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal’ın yanı sıra, programların yürütülmesinde Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğüne destek veren bölüm koordinatörlerinin ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte, her bir program için ayrı ayrı hazırlanmış sunumlar, Koordinatörlük personeli tarafından sırasıyla gerçekleştirildi. Erasmus Hareketlilik Programı ile ilgili detaylı bilgilerin Öğr. Gör. Demet Kutucuoğlu, Öğr. Gör. Melis Tuncay ve Öğr. Gör. Ahu Erik Karazeybek tarafından aktarılmasını takiben, Şube Müdürü Belda Korkmaz, Farabi Değişim Programını tanıttı. Mevlana Değişim Programı ile ilgili sunum Öğr. Gör. Ayşegül Ercan tarafından yapıldı.    

Sunumlar öncesinde kısa bir konuşma yapan ve üniversitemizde yürütülen söz konusu değişim programlarına öğrencilerimizin başvuru yapmaları için Şubat ve Mart aylarında çağrılar yayımlanacağından, bu süreç başlamadan önce böyle geniş katılımlı bir etkinliğin faydalı olacağına inandığını belirten Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal, desteklerini esirgemeyen ve bu işi gönüllülük esasıyla yürüten bölüm koordinatörlerine de katılım ve destekleri için teşekkür etti.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.12.2018 11:30
Okunma Sayısı : 2559