Haber

Diş Hekimliği Fakültemizde Yüz Yüze Eğitim Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 05.10.2020 08:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde yüz yüze eğitim-öğretim, Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak başladı. Rektör Çiçek, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının ilk dersinde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez öğrenci alarak eğitim öğretime başlayan Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi, bu yıl 41 öğrencisiyle yeni döneme merhaba dedi.

Covid-19 tedbirleri kapmasında ara verilen eğitim öğretim hayatı Diş Hekimliği Fakültemizde yoğun pandemi tedbirleri ile 5 Ekim’de başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrenciler ile ilk derslerinde bir araya geldi. Geleceğin diş hekimleri ile birlikte derse giren Rektör Çiçek, öğrencileri kişisel tedbirlerini almaları konusunda uyardı.

Üniversitemizin belirli fakültelerinde yüz yüze eğitim öğretim modelinin uygulanması kararıyla Diş Hekimliği Fakültemizde de yeni dönem öncesi yoğun hijyen ve sosyal mesafe tedbirleri alındı.

Öğrenciler dersler öncesi bina girişlerinde ateş ölçerlerle ile kontrol edilecek. Her sınıfta ve koridorlarda dezenfektan bulundurulacak. Dersler, seyreltilmiş sınıflarda maskeli olarak işlenecek. Ders aralarında birer saat boşluk bulunacak ve bu sırada sınıflar havalandırılıp dezenfekte edilecek.

Branş ve uygulamalı derslerin dışındaki dersler online olarak devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.10.2020 08:00
Okunma Sayısı : 2610