Engellilerimiz Bugün Üniversiteli Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 14.12.2018 12:00

Üniversitemiz Muğla Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü ile Muğla Engelliler Derneği işbirliği ile “Engellilerimiz Bugün Üniversiteli Oldu” temalı etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında engelli bireyler, Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri ve Engelliler Derneği mensuplarının refakatinde öğrenci ve öğretmen olma rol ve becerilerini deneyimlediler. Ders atmosferinde geçen etkinlikte engelli bireyler, şiir okudular, şarkı söylediler ve dans gösterisi yaptılar. Sonrasında katılımcılar, Aşçılık bölümü öğrencilerinin hazırladığı kokteylde Yüksekokul yönetimi ve öğrencileriyle bir araya geldiler.

Etkinliğin kapanış konuşmasını yapan Muğla Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Teke,  “Siz değerli gençler, bu dünyanın en güzel çiçeklerisiniz, okulumuza çok güzel bir koku yaydınız. Bugün bize burada çok güzel öğretmenlik yaptınız, ama unutmayın ki bütün hayatımız boyunca bizim öğretmenlerimiz, eğitmenlerimizsiniz. Sizi sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum” dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.12.2018 12:00