Huzurevi Sakinlerine Moral Konseri

Son Güncelleme Tarihi : 08.12.2020 00:00

Üniversitemiz  Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Covid-19 pandemisi nedeniyle bulaş riski altında olan yaşlılarımıza destek olmak için İkinci Bahar Dinleti Programı düzenliyor.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamit Yokuş’un koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek dinleti programının video çekimleri tamamlandı.

Menteşe'de bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde "video konser" olarak sunulacak dinleti ile pandemi sürecinden en fazla etkilenen yaşlılarımızın müzik ile moral bulması amaçlanıyor.

Pandemi nedeniyle sosyal yaşmalarına ara veren bakım evi sakinlerinin, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin en güzel eserleriyle buluşması sağlanacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.12.2020 00:00