Haber

İstatistik Ofisi, Başvuru Almaya Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 06.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde kurulan İstatistik Ofisi, tüm MSKÜ araştırmacıları için faaliyetlerine başladı.

Çevrimiçi ortamda yoğun katılımla gerçekleşen tanıtım toplantısıyla, INOVA Muğla Teknoloji Transfer Ofisinin bir parçası olarak hizmet verecek İstatistik Ofisinin hizmet alanları ve süreçleri ile ilgili bilgi verildi.

MSKÜ İstatistik Bölümü öğretim üyesi aynı zamanda İstatistik Ofisi sorumlusu Doç. Dr. Eralp Doğu, ofisin çeşitli disiplinlerde çalışma yapan araştırmacılara veri toplama, veri analiz etme ve verileri yorumlama süreçlerinde destek sunacağını söyledi.

Ofis, farklı danışmanlık modelleri ile danışanlarına hizmet vererek alanında yetkin öğretim üyeleriyle araştırma süreçlerine ortak olacak. Ofiste lisansüstü tezler, akademik çalışmalar, bilimsel araştırmalar ile TÜBİTAK, BAP, AB vb. araştırma projeleri için istatistiksel danışmanlık sağlanacak.

MSKÜ’de gerçekleştirilecek araştırma faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak İstatistik Ofisi için araştırma desteği başvuruları alınmaya başlandı.
 
Başvuru için tıklayınız.
Web sayfası için tıklayınız.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.04.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2229