Haber

İTÜ-KKTC ve MSKÜ Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Son Güncelleme Tarihi : 10.10.2019 00:00

İstanbul Teknik Üniversitesi İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri (İTÜ-KKTC) ile Üniversitemiz arasında ortak çalışmaları geliştirmek ve desteklemek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, eğitim ve öğretim alanında karşılıklı iş birliği ve ortak çalışma anlayışının teşvik edilmesi, geliştirilmesi ve desteklenmesi; eğitsel, bilimsel ve yönetsel tüm alanlarda iş birliğinde bulunulması yönünde mutabakata varıldı.

İdari personel, öğrenci ve öğretim elemanlarının değişimi, yaz okulu ve diploma programları gibi ortak müfredat faaliyetleri, lisansüstü öğrencileri için danışmanlık veya eş danışmanlık ile tezlerin yürütülmesi, müfredat dışı faaliyetler, ortak bilimsel ve teknik geziler konularında uzlaşılan toplantı sonrası ikili iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliği protokolü ile aynı zamanda iki üniversite arasında ortak bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında ortak projeler, yarışmalar ve festivaller düzenlenmesine de karar verildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.10.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2063