Katılımcılara Sertifikaları Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 23.01.2019 00:00

MÜPKOM (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Uygulama ve Proje Koordinasyon Merkezi) ve TUBİTAK iş birliği ile düzenlenen TÜBİTAK Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi sona erdi.

Üniversitemizde 21-23 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen eğitimlerin açılış dersi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından verilmişti.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 3 gün boyunca devam eden eğitimlerde, Temel Kavramlar ve Proje Yönetimi, Bilim ve Etik, Etik Kurul Perspektifinden İnsan Araştırmaları ve Gönüllüler, TÜBİTAK Projelerinde Etik Kurul Başvuru Süreci, Konu ve Proje Ekibi Seçimi, İş Planı ve Riskler başlıkları altında sunumlar yapıldı.

Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitiminin son gününde, eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifika verildi.

Eğitimlere Üniversitemiz dışından katılan toplam 15 araştırmacı sertifikalarını Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’ten aldı. Çeşitli branşlardan 186 araştırmacının katıldığı TÜBİTAK Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.01.2019 00:00