Kurtulmuş ve Canikli Üniversitemizi Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 02.02.2021 00:00

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş ve Nurettin Canikli, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Muğla’ya geldi.

Kurtulmuş ve Canikli temasların ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete de yer aldı.

Rektör Çiçek, heyete Üniversitemizde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'e, Sultan Ahmet Camii ana kubbesinde bulunan desenlerden ve bezemelerden esinlenerek tasarlanmış tabak hediye etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.02.2021 00:00