Marka Dersler ile Fark Yaratan “Girişimci Üniversite”

Son Güncelleme Tarihi : 01.08.2022 00:00
Üniversitemizin en önemli hedeflerinden biri olan bölgesel ve ulusal kalkınmada dinamo rolü üstlenme hedefine yönelik öğrencilerimizin potansiyeli en üst noktaya ulaştırmak için marka dersler uygulaması fark yaratıyor. Bu amaçla düzenlenen teorik derslerin yanında, sektörel buluşmalar ile öğrencilerimizi güçlü bir şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Girişimci bir üniversite olmanın öğrencilerin girişimciliği ile sağlanabileceğinin bilinciyle onları sektörle buluşturuyor, girişimci ruhlarını ve zihinsel dinamizmi üst seviyeye taşıyoruz.

MSKÜ ile Bahçeşehir Koleji Arasında İş Birliği Sözleşmesi için tıklayınız.

Alman Devi Viessmann İle İş Birliği Sözleşmesi için tıklayınız.

Kılıç Holding İle “Marka Ders” Sözleşmesi için tıklayınız.

MSKÜ İle Bodrum Amerikan Hastanesi Arasında İş Birliği Sözleşmesi için tıklayınız.

SKÜ İle Bölgenin En Büyük Otelleri Arasında İş Birliği Sözleşmesi için tıklayınız.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.08.2022 00:00