Haber

Milas MYO “If Wedding Fashion” Fuarı'nda İlgi Gördü

Son Güncelleme Tarihi : 29.01.2020 00:00

Üniversitemiz Milas Meslek Yüksekokulu İzmir’de düzenlenen “If Wedding Fashion” ve “Leather and More” Fuarı'nda Üniversitemizi temsil etti.

İzmir'de 21-24 Ocak tarihleri arasında IF Wedding Fashion İzmir -14'üncü Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile deri sektörünün en önemli buluşmalarının başında gelen Leather & More - 3'üncü Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı düzenlendi.

Yurt içi ve yurt dışından birçok sektör temsilcisini ağırlayan fuarda, Milas Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri çalışmalarıyla Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti.

Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü ile El Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan “Ahenk” isimli karma sergi ve “Buluşma” adıyla fuarda yer alan öğrenci sergisi büyük beğeni topladı. Fuar süresince aynı zamanda giysi, el sanatları ürünleri ve tasarımlar da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Yalnızca ülkemizin değil Avrupa'nın da önemli bir fuarı olarak kabul edilen If Wedding Fashion İzmir’de ziyaretçiler, Üniversitemiz standına yoğun ilgi gösterdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 29.01.2020 00:00
Okunma Sayısı : 2867