Haber

Milas Patileri Topluluğundan Örnek Davranış

Son Güncelleme Tarihi : 17.10.2019 00:00

Üniversitemiz Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Milas Patileri Topluluğu, Bodrum ve Milas’ta örnek bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenledi.

Milas Gençlik Merkezi ve Bodrum Belediyesi ile birlikte önce sokakları temizleyen Topluluk üyeleri, ardından sokak sokak gezerek sahipsiz hayvanları besledi.

Milas Patileri Topluluğu, Bodrum Antik Tiyatro, Pedesa Antik Kenti ve Bodrum Yel Değirmeni’nde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının ardından, Bodrum ilçe merkezinde vatandaşlara ücretsiz mama dağıttı ve sokak hayvanlarını besledi. Topluluk ayrıca, Bodrum Belediyesi tarafından tahsis edilen araç ve Veteriner hekim ile birlikte, kısırlaştırılmadığı tespit edilen sokak hayvanlarını Belediye bünyesindeki Turgut Reis Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ne götürdü.

Bodrum halkı, Milas Veteriner Fakültesi Öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Aksoy’un koordinatörlüğünde ve Dr. Öğr. Üyesi Şamil Sefergil’in destekleriyle gerçekleştirilen çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade etti.

Milas Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin çalışmaları, Muğla’nın diğer ilçelerinde de devam edecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.10.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2193