Mimarlık Fakültemiz İlk Sergisini Açtı

Son Güncelleme Tarihi : 22.02.2019 17:00

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi öğrencileri, “2018-2019 Güz Yarıyılı Dönem Sonu Tasarım Atölyesi Çalışmaları” adı altında ilk sergilerini açtı.

Mimarlık Fakültesi içerisinde yer alan serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrenciler ve Üniversitemiz personeli katıldı.

Geçtiğimiz yıl güz döneminde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Mimarlık Fakültemiz, yarıyıl boyunca yarattıkları somut objeleri, düzenlendikleri sergi ile sanatseverlerle buluşturdu.

Teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürerek elde ettikleri ürünleri meraklılarıyla buluşturan Fakültemiz öğrencileri, sanatlarını yaratmada geri dönüşüm malzemelerinden yararlandı.

Atık koliler, pet şişeler ve süt kutuları gibi geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak oluşturulan bire bir ölçekli mekânların yer aldığı sergi, 15 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.02.2019 17:00