Minikler, Üniversitemiz Yaz Spor Okulunda Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Son Güncelleme Tarihi : 09.07.2019 00:00

Üniversitemiz Spor Kulübü’nün yaz dönemi projeleri kapsamında gerçekleştirdiği “Yaz Spor Okulu ve Spor Eğitimleri” başladı.

Futboldan, yüzmeye, seramikten, dramaya 14 farklı sportif ve bilimsel branşta gerçekleştirilen eğitimlere bu yıl da ilgi yoğun oldu.

5-11 yaş arası ya da bu yaş aralığının gerektirdiği fiziksel gelişim özelliklerine sahip toplam 60 çocuk, 32 lider ve eğitmenin öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimlerde, hem eğleniyor hem öğreniyor.

Tam gün ya da yarım gün olmak üzere 2 farklı seçenekle oluşturulan eğitim programı, öğrencilerin yaz mevsimini de verimli ve etkin geçirmesini hedefliyor.

Toplam 2 dönemden oluşan Yaz Spor Okulu ve Spor Eğitimleri’nin ikinci dönem kayıtları, 15 Temmuz 2019 tarihinde başlayacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.07.2019 00:00