Muğla'da 2024 kapasiteli Turgut Reis Öğrenci Yurdu açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 08.10.2021 00:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Üniversitemiz öğrencileri için yapılan, 2024 kapasiteli Turgut Reis Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak 5 bin 400 kapasiteli öğrenci yurdunun 2 bin 24 kapasiteli bölümü açıldı ve öğrenciler yurtlara yerleştirildi.
Yurt, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Fakültemizin üst kısmında bulunuyor.
Bin 500 erkek ve 524 kız öğrencinin yerleştiği yurtta öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından çiçeklerle karşıladı.
Yurda yerleşen ilk öğrenciler yurda yerleştikleri için kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, kız öğrenciler için yılbaşına kadar 2 bin 24 kapasiteli bir yurdun daha hizmete gireceğini dile getirdi. Önümüzdeki yıl bin 350 kişi kapasiteli bir yurdun daha açılacağını belirten İl Müdürü İlman, aynı bölgedeki yurtların kapasitesinin 5 bin 400 kişiye ulaşacağını açıkladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 19233