Muğla'da 23 Nisan Coşkusu

Son Güncelleme Tarihi : 24.04.2019 00:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülke genelinde olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de coşkuyla kutlandı.
Muğla merkezdeki kutlamalar Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı.

Muğla Türdü 100'üncü Yıl Ortaokulunda gerçekleşen kutlamalara Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile birlikte tüm protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Törende, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi; günün anlam ve önemine uygun şiirler okunup, konuşmalar yapıldı.
Program, dans gösterileri, halk oyunları gösterisi ve Zeybek gösterileri ile sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.04.2019 00:00