"Öğrenci Memnuniyetinin Geliştirilmesi" Kapsamında İlk Buluşma Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 21.10.2019 00:00

Üniversitemiz öğrenci memnuniyetinin geliştirilmesi, öğrencilere sunulan hizmet ve olanakların iyileştirilmesi ve öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımını geliştirme çalışmaları kapsamında “Öğrencinin Sesi” grup toplantılarının ilk iki oturumu gerçekleştirildi.

"Senin Üniversiten, Senin İçin, Senin Düşüncelerini Bekliyor" sloganı ile daveti yapılan toplantılara katılarak sesini duyurmak isteyen öğrencilerimiz ile gerçekleşen ilk buluşmaya Üniversitemiz idari yönetimi ve personeli ile fikirlerinni paylaşmak isteyen öğrencilerimiz katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişleri ve görüşlerin aktarıldığı toplantıda öğrencilerimiz sosyal olanaklar, kampüs yaşamı, eğitim-öğretim, şehir yaşamına ilişkin düşünce ve taleplerini dile getirdiler.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam edecek ve toplam 10 farklı başlık altında 100 öğrenci ile bir araya gelinmesi planlanan toplantılara katılım için sosyal medya hesaplarımızdan toplantı duyurularımızı takip edilmesi gerektiği belirtildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.10.2019 00:00