Rektör Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesinde Uygulamalı Derse Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 02.04.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek, öğrencilerin uygulamalı dersine katıldı.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde branş dersleri ve uygulamalı dersler, Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak yüz yüze işleniyor.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fakültemizde yüz yüze yürütülen dersleri yerinde görmek ve öğrencilerin taleplerini dinlemek üzere Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret etti.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Demirbaş’tan ve Klinik Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Aladağ’dan yüz yüze ve uzaktan yürütülen dersler hakkında bilgi alan Rektör Çiçek, Diş Hekimliği öğrenciler ile laboratuvarda yürütülen uygulamalı derse katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek öğrencileri, Üniversitemizin aldığı yoğun hijyen ve sosyal mesafe kurallarına ek olarak kendi kişisel tedbirlerini almaları konusunda uyardı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.04.2021 00:00