Haber

Rektör Çiçek, Proje Yürütücüleri ile Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 22.10.2019 14:30

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri, 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı, 2211-C Yurt İçi Öncelikli Alanlar Doktora Burs Programı ve Araştırma Görevlileri İçin Yurt Dışı Araştırma Bursları (YUDAB) kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerde görev alan öğrenci ve öğretim elemanları ile öğle yemeğinde buluştu.

Üniversitemiz Öğrenci Sarayı VIP Salonu’nda gerçekleşen programda Rektör Çiçek, öğrencilerden ve öğretim elemanlarından yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Çiçek, TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışmaları’nda derece alan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, bu çalışmaların devam etmesi halinde Üniversitemizin önümüzdeki yıllarda büyük bir ivme kazanarak, başarılı bir Araştırma Üniversitesi olacağını söyledi.

Toplantıda, projenin danışmanları ve öğrencileri de projenin içeriği, proje ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar ve projenin hedefleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.10.2019 14:30
Okunma Sayısı : 2842