Haber

Rektör Çiçek, Türkiye Üçüncüsü Öğrencimizi Ağırladı

Son Güncelleme Tarihi : 31.03.2021 08:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması'nda üçüncü olan Funda Parlak ve ailesiyle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri dolayısıyla “İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup Yarışması” düzenledi. Yarışmaya 13-17 yaş kategorisinde bin 447, 18-25 yaş kategorisinde bin 565 olmak üzere toplam 3 bin 12 genç katıldı. Muğla’dan başvuran ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Funda Parlak, yazdığı mektubuyla bin 565 kişi arasından dereceye girerek Türkiye üçüncüsü oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan ile birlikte başarılı öğrencimizi ve ailesini makamında ağırladı. Öğrencimizin elde ettiği bu dereceden gurur duyduğunu söyleyen Rektör Çiçek, öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine destek verecek projeler üretmeye devam edeceklerini ve onların eğitim dışı sosyal faaliyetlerinde de her daim yanında olduklarını belirtti.

Ardında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Funda Parlak’a teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 31.03.2021 08:00
Okunma Sayısı : 1544