Haber

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Milas MYO Öğretim Elemanları ile Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 10.10.2018 00:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve üniversite yönetimi, Milas Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ders başlangıcı nedeniyle, Fakülte ve Meslek Yüksekokulu ziyaretlerine devam eden Üniversitemiz Rektörü Çiçek ve beraberindeki heyet, Milas Meslek Yüksekokulu Turizm Uygulama Atölyesi Yemek Salonu’nda düzenlenen “Kestane Kabağı Tatlısı İkramı”na katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkan Yrd. Zeynep Mat, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan ve sivil toplum örgütleri ile bir araya geldi.

İkramın ardından Meslek Yüksekokulu El Sanatları Atölyeleri ve sergi alanlarında incelemelerde bulunan Rektör Çiçek, halıcılık atölyesinde “kök boya” ve “dokuma uygulamaları”, seri imalat atölyesinde “kayıp mum tekniği”, takı tasarım atölyesinde “oklu kirpi takıları” teknikleri hakkında bilgi aldı. Sonrasında Yüksekokul akademisyenlerinin projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.10.2018 00:00
Okunma Sayısı : 2990