Rektörümüz Basın Mensuplarını Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2018 17:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Haber gazetesi ve Muğla gazetesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Rektör Çiçek’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik, Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Koç ile Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Öğr. Gör. Volkan Güloğlu eşlik etti.

Rektör Çiçek, basın mensuplarına Üniversitemiz ile ilgili hayata geçireceği projeleri anlatarak, üniversite-kent bütünleşmesine yönelik çalışmalarında basın mensuplarından destek beklediğini söyledi.

Ziyaret sırasında Üniversitemizin ve Muğla’nın gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. Muğla yerel basın mensupları ise, Rektörümüz Çiçek'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Üniversite ve kentin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.11.2018 17:00