Rektörümüzden Eğitmenlere Teşekkür Belgesi

Son Güncelleme Tarihi : 28.12.2018 11:00

Üniversitemizde görev yapmakta olan akademik ve idari personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlendi. Seminerlerin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından eğitmenlere teşekkür belgesi verildi.

Üniversitemizde Yönetici Eğitimi Programı kapsamında, akademik ve idari yöneticilere yönelik “Liderlik ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Aynı zamanda Kişisel Gelişim Eğitim Programı çerçevesinde idari personele, “Çatışma, öfke ve stres yönetimi”, “Verimli ve başarılı olmak için stratejiler”, “İş hayatında verimlilik ve zaman yönetimi”, “İnsan ilişkileri ve iletişim” ve “Diksiyon-etkili konuşma-telefon iletişimi eğitimi” başlıkları altında eğitimler verildi.

Eğitim seminerlerinin ardından, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, eğitimleri gerçekleştiren Üniversitemiz öğretim elemanlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 28.12.2018 11:00
Okunma Sayısı : 1979